Scarlett Johansson forbereder seg på den etterlengtede utgivelsen av «Black Widow». Solohistorien til Natasha Romanoff ble først premiere i 2020, men takket være COVID-19 ble den holdt ut til 2021. Sommerfilmen blir den første frittstående filmen for Black Widow, til tross for karakterens gjentatte opptredener i Marvel Cinematic. Univers.

«Det har definitivt endret seg, og jeg tror en del av den endringen sannsynligvis har – det er vanskelig fordi jeg er inne i det, men sannsynligvis er mye av det faktisk også fra meg,» avslørte Johansson i et presseintervju, via Collider. «JoJo Rabbit» -stjernen reflekterte over hvordan hennes rolle som Black Widow har forvandlet seg siden fansen først så Natasha Romanoff i MCU i 2010. «Jeg blir 35 år og jeg er mamma og livet mitt er annerledes. , 10 år har gått, og ting har skjedd, og jeg har en mye annen, mer utviklet forståelse av meg selv. Som kvinne er jeg på et annet sted i livet mitt, vet du? Og jeg følte meg mer tilgivende for meg selv, som en kvinne, og ikke – noen ganger sannsynligvis ikke nok. Jeg godtar meg mer. «

Johansson forklarer videre hvordan en endret oppfatning av hennes egen «egenverd» spilte en rolle i hvordan Black Widow vil vises i filmen fra juli 2021. I intervjuet avslørte skuespilleren til og med kritikken hun har mot Black Widow.

Scarlett Johansson hevder Black Widow var hyper-seksualisert

Bare en måned før den store utgivelsen av hennes store film «Black Widow» kritiserer Scarlett Johansson hennes berømte rolle. Skuespilleren understreket i et gruppepressesamtale med Collider hvordan det å bli eldre som kvinne og bli mamma hjalp henne med å «bevege seg bort fra den typen hyper-seksualisering av denne karakteren.»

Johansson fortsatte, «Jeg mener, du ser tilbake på «Iron Man 2», og selv om det var veldig morsomt og hadde mange flotte øyeblikk i det, er karakteren så seksualisert, vet du? Virkelig snakket om at hun er et stykke noe, som en besittelse eller en ting eller hva som helst – som et stykke **, egentlig. Og Tony omtaler til og med henne som noe sånt på et tidspunkt. » Skuespilleren refererer til øyeblikket i Marvel Cinematic Universe da Tony Stark, aka Iron Man, sa «Jeg vil ha noe» om Black Widow. «På et tidspunkt [he] kaller henne et kjøttstykke og kanskje på den tiden som faktisk føltes som et kompliment, «sa Johansson.

Ser fremover, skuespilleren kalte utviklingen av Black Widow gjennom årene «utrolig», og la til «Jeg tror faktisk Natasha bruker sin seksualitet som et middel til å føle, for å slags manipulere en situasjon … hennes makt er i hennes seksualitet, og deretter som endret seg over tid, ikke sant? Hennes styrke var faktisk hennes sårbarhet. » Johansson la til at fans vil se Black Widows «virkelige, sanne styrke» i den nye filmen – vi gleder oss!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her