Musikksuperstjernen The Weeknd prydet forsiden av GQ -bladets siste utgave, og han har mye å si i publikasjonens intervju. Hitmakeren « Can’t Feel My Face » er utvilsomt en av underholdningens mest produktive handlinger som går under et mononymt navn. Sangeren ble født Abel Makkonen Tesfaye, og forklarte hvordan han kom til å velge scenenavnet. « Det var det albumet ‘House of Balloons’ pleide å hete: ‘The Weekend. ‘ Jeg var fremdeles Abel, « sa han og la til, » jeg elsket ikke navnet mitt. Så jeg kalte meg selv The Weeknd. « 

Det er ingen hemmelighet at The Weeknd har prøvd å forbli så privat som mulig gjennom årene og ikke gjør for mange intervjuer. Da han først kom inn på musikkscenen, prøvde han å være ganske anonym når det gjaldt bildet hans. « Jeg føler at det hos meg aldri har handlet om artisten og bildet av artisten, » uttalte Grammy Award -vinneren. « Med » House of Balloons « visste ingen hvordan jeg så ut. Og jeg følte at det var den mest objektive reaksjonen du kan få på musikken, fordi du ikke kunne sette et ansikt til den. Spesielt R&B, som er en sjanger som er sterkt påvirket av hvordan artisten ser ut. « 

Til tross for hans forsøk på å holde sitt personlige liv lavmælt, har The Weeknd vært i et par høyprofilerte forhold til andre husnavn. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor han nå prøver å unngå å date kvinner som ikke er berømte.

The Weeknd føler seg « skyldig » når han vekker oppmerksomhet til kvinner som ikke er kjendiser

På spørsmål om han føler noen skyld for å ha brakt « så mye oppmerksomhet » og « kjendis » inn i livet til kvinner han har datet som ikke er kjent, sa The Weeknd til GQ at han gjør det. « Jeg føler meg skyldig. Sikkert, » sa « Save Your Tears » -topplisten og la til: « Det er derfor jeg ikke gjør det … Jeg prøver å ikke gjøre for mye. Jeg prøver bare å ikke gjøre oppmerksomheten til meg selv . Og jeg liker bare å være i normale situasjoner, mann. Det er en så god følelse. Å kunne like å gå en tur og ikke være i en ** konge -SUV. « 

Som nevnt av Capital Xtra, har The Weeknd dannet relasjoner og kjærlighetsforhold med flere A-listers. Som de fleste allerede vet, datet han tidligere modellen Bella Hadid og sangeren Selena Gomez. Andre mennesker han har blitt romantisk knyttet til inkluderer den spanske stjernen Rosalía, som var med på remiksen til sangen hans « Blinding Lights » i 2020; skuespiller Angelina Jolie; og modeller Chantel Jeffries og Yovanna Ventura.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her