Midt i ryktene om brudd i oktober 2020, går Tiffany Haddish og Common fremdeles sterkt. Skuespiller-rapperparet har tilbrakt mye tid sammen i karantene før de offisielt kunngjorde forholdet i juli 2020. I løpet av ferien vil imidlertid paret tilbringe tid bortsett fra hverandre. Selv om de to ikke skal tilbringe jul med hverandre, kan du være trygg på at det ikke er noen problemer i paradiset for de to kjærlighetsfuglene.

De Jentetur fortalte stjerne Mennesker at hun og Common vil tilbringe slutten av ferien med sine respektive familier. Mens Haddish planlegger å vie ferien til å « få så mye tid jeg kan med bestemoren min », vil rapperen være i Florida sammen med sine nærmeste. Parets beslutning om å tilbringe ferien uten hverandre var en uuttalt avtale, til tross for at Haddish i hemmelighet ønsket en invitasjon fra Common, slik at hun kunne takke nei. « Jeg så på ham sidelengs et øyeblikk, for han er som: » Ja, jeg vil reise til Florida. Jeg kommer til å se moren min og bestemoren min.  » Og så venter jeg på at han skal si: « Vil du dra? » « Fortalte Haddish Mennesker. « Men jeg vet at jeg ikke skal … Jeg venter på at han skal spørre meg så jeg kan si, ‘Nei.’ Han spurte aldri. « 

For både Common og Haddish er det ikke noe nytt å ta fysisk plass fra hverandre. I følge Haddish er det faktisk akkurat slik hun liker det. Les videre for å finne ut hvorfor.

Tiffany Haddish har ikke noe imot å ta plass fra Common

For alle elskere der ute, er det uten tvil at grenser er avgjørende for et sunt forhold. Når det gjelder forholdet til Tiffany Haddish og Common, er det ikke så uvanlig å ta personlig plass – ingen ordspill ment. Ifølge Haddish er intermitterende separasjon et positivt aspekt av forholdet deres, noe som sannsynligvis forklarer hvorfor de to som er fra hverandre i juleferien, ikke er så farlig.

« Vi er uansett ikke oppe under hverandre hver dag, » sa Haddish Mennesker i desember 2020. « Han spiller inn albumet sitt akkurat nå, jeg jobber med et TV-show akkurat nå. Selv før pandemien først skjedde, var vi ikke sammen hver dag. Det var tre, kanskje fire dager ut uken. « 

Haddish sier at hun setter pris på Commones respekt for sitt personlige rom, ettersom det gjør tiden deres med hverandre mer spesiell. « Slik liker jeg det, fordi jeg trenger plass, » fortsatte hun. « Jeg liker å være i stand til å skape hva jeg prøver å skape, og hvis jeg er sammen med noen, vil jeg fokusere mye på dem, og det kan bli en distraksjon … Han er som, » Hvis du trenger å gå , du kan dra. Jeg prøver ikke å holde deg tilbake. ‘ »

Når det gjelder Common, virker det som om han ikke kan få nok av Ingen er narr stjerne. « Glory » crooner suste over Haddish på en episode fra desember 2020 The Late Show med Stephen Colbert. « Hun er et fantastisk menneske, hun er en ekte dronning og hun har bare mye kjærlighet i hjertet, » sa han. Vi gråter ikke, det er du!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her