Det er ingen hemmelighet at sangeren Carnie Wilson har slitt med vekten mens hun var i rampelyset. Som rapportert av People, har Wilson gått under kniven ikke en gang, men to ganger i et forsøk på å komme til et sunt tall på skalaen.

Først valgte det berømte Wilson Phillips-medlemmet å delta i gastrisk bypassoperasjon, men 12 år senere var Wilson tilbake på operasjonsbordet for en lap-band-prosedyre. «Det var den rette avgjørelsen for meg, og jeg har det veldig bra så langt,» avslørte Wilson om den andre operasjonen. «Det handler om å ta godt vare på meg selv,» forklarte hun videre.

Men hvorfor følte hun at den andre prosedyren var nødvendig? Ifølge Wilson satte barn tilbake henne litt på vekttapsturen. «Å få barn avsporet meg litt,» sa Wilson under et intervju med People i 2010. «Jeg er bare frustrert over disse kiloene,» innrømmet hun.

Alias, hennes flere vekttapskirurgier er bare toppen av isfjellet når det gjelder Wilsons veldig offentlige vektkamp. Fortsett å lese etter hoppet for å lære mer!

Carnie Wilson ble skamfull på The Howard Stern Show

Under en opptreden i det populære talkshowet «The Talk» på dagtid i 2017, snakket Carnie Wilson ærlig om en ydmykende opplevelse hun hadde som gjest i «The Howard Stern Show.»

Som rapportert av People hevdet Wilson at den berømte radiopersonligheten Howard Stern med vilje ble skammelig og flau for henne. «Jeg gikk for å gjøre «The Howard Stern Show» og da han var på E !, var det på kamera,» husket Wilson om den smertefulle opplevelsen. «Så da jeg gikk inn, sa produsenten Gary:» Gå hit og vent på Howard. » Vel, jeg visste ikke dette, men jeg gikk på en skala. Og jeg så opp og i røde, store tall, 233 kg. Dukket opp på denne tingen. Jeg sa: «Vent litt?» og jeg så ned og alt jeg kunne tenke var «Howard, klar til å skamme meg?» «

Wilson var imidlertid ikke villig til å tåle den dårlige behandlingen eller Sterns insinuasjoner om at hennes daværende forlovede Rob Bonfiglio ikke var med henne av de rette grunnene. «Men dette er det som skjedde, jeg får alltid Howard av cajonene. Jeg sa,» Vet du hva, du er virkelig et stykke … Jeg ga det tilbake til ham. Jeg sa, «Denne mannen elsker meg virkelig, og den skalaen kan bare [go screw]. «»

Heldigvis viste utbruddet seg å ha et lite sølvfôr. «Jeg var så knust og så flau. Fornedret virkelig. Og Rob gikk ned, kjøpte meg gule roser inne på hotellet,» husket hun. Ugghhh, vi er ikke gråter, du er gråter.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her