John Travolta ønsket velkommen til tre barn – Jett, Ella og Benjamin – med sin avdøde kone, Kelly Preston. Paret hadde vært gift siden 1991, ifølge Side seks. De elsket foreldre, med Travolta som forteller Us Weekly i januar 2019, « Våre barn holder vår interesse for livet veldig høyt. Fremtiden deres er veldig viktig for oss. »

Imidlertid døde skuespillerens sønn Jett i 2009 mens familien ferierte på Bahamas, ifølge Mennesker. Jett, som var 16 år da, slo hodet på badekaret etter å ha fått et anfall.

Mens paret sjelden snakket om sønnen, åpnet de seg om Jet sin autismediagnose i en november 2012-episode av Legene. « [Jett] var autistisk. Han fikk anfall, og da han var veldig ung hadde han Kawasaki-syndrom, « sa Preston. » Jeg tror på det sterkeste som mor, det samme gjør mannen min, at det er visse medvirkende faktorer som fører til autisme, og noe av det er veldig mye kjemikalier i vårt miljø og i maten vår. « 

Nå delte Travolta en rørende melding til minne om sin avdøde sønn. Fortsett å lese for å se hva han sa.

John Travolta savner sønnen Jett

John Travolta hedret sin avdøde sønn Jett på det som ville ha vært hans 29-årsdag, pr Side seks. 13. april 2021 tok han til Instagram og skrev: « Gratulerer med dagen min vakre brygge. Jeg elsker deg. » Skuespillerdatteren Ella delte også en rørende melding på nettstedet for sosiale medier og skrev: « Jeg elsker deg brygge. Gratulerer med dagen. »

Travolta var fortvilet da Jett døde i 2009 og sa at tapet var det « verste som noen gang har skjedd i mitt liv. » Som Travolta fortalte Us Weekly i januar 2019, « Sannheten er, jeg visste ikke om jeg skulle klare det. » I 2014 bemerket Travolta også: « Livet var ikke lenger interessant for meg, så det tok meg mye å bli bedre » (via Solen). Det sa familieadvokat Mike Ossi Mennesker på den tiden, « [John] aldri drømt om dette – forholdet deres var så nært. Han sa alltid ‘Jeg er glad så lenge barna mine er lykkelige.’ Han er knust. Å begrave sønnen din er det verste du noen gang kan gjøre. « 

Skuespilleren krediterte Scientology kirken for å hjelpe ham med å takle sønnens død. « Kirken forlot aldri sidene våre i to år, » sa han Us Weekly. « Jeg vet ikke om jeg hadde klart meg uten deres støtte. Kirken vår er den viktigste tingen som holder oss jordet. »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her