I løpet av helgen drepte en hit-and-run-sjåfør rapperen Nicki Minajs far på Long Island. Nassau County Police i New York bekreftet Robert Marajs død til TMZ 14. februar 2021. Minaj har ikke kommentert offentlig om farens død på dette tidspunktet.

Superstjernens forhold til faren er komplisert. Maraj var angivelig avhengig av narkotika og voldelig når rapperen vokste opp. I flere intervjuer avslørte Minaj detaljer om hennes traumatiske barndom og farens påståtte overgrep. I et 2018-intervju med Glamour UK, rapperen brøt sammen og gråt mens hun beskrev hvordan hun prøvde å beskytte moren sin fra faren da hun var barn. Minaj sa: « Jeg husker da moren min lot faren min være voldelig mot henne, og hun tok alltid opp denne historien om da jeg var en liten jente, og jeg ville stå foran moren min [with my arms open]. « 

Familien flyttet fra Trinidad til Queens da Minaj var barn, slik at de kunne få et bedre liv. Men å komme til Amerika gjorde ikke livet enklere for rapperen og familien hennes – fortsett å bla for å finne ut mer.

Nicki Minaj prøvde å beskytte moren mot faren

Nicki Minaj har snakket om faren sin og lagt ut bilder med ham på sosiale medier (via TMZ). Det ser ut til at rapperen har inngått fred med faren sin, etter år med avhengighet og misbruk. Men Minaj har vært vokal om at moren Carole Maraj er foreldren som holdt familien sammen, og hun ønsket å ta vare på moren sin.

I et 2010-intervju med Rullende stein, Minaj sa: « Da jeg først kom til Amerika, ville jeg gå inn på rommet mitt og knele ned ved foten av sengen min og be om at Gud skulle gjøre meg rik slik at jeg kunne ta vare på moren min. Fordi jeg alltid følte meg som om Jeg tok vare på moren min, moren min måtte ikke bo hos faren min, og han var den gangen som førte til oss smerte. Vi ville ikke ha ham i det hele tatt, og derfor følte jeg meg alltid som å være rik ville kurere alt, og det var alltid det som drev meg. « 

I 2014, Speilet rapporterte om en hendelse da Robert Maraj angivelig satte fyr på familiehjemmet mens Minajs mor var inne. Basert på disse detaljene var Roberts forhold til familien langt fra enkelt.

Det har vært et opp-og-ned-år for Nicki Minajs familie

Det har vært et år opp og ned for Nicki Minaj og hennes familie. Tragedien med fars død kommer i hælene på en lykkelig hendelse. Minaj og ektemannen Kenneth Petty ønsket sitt første barn velkommen, for bare fire måneder siden. Paret virker veldig fornøyd med sønnen og familielivet. Fans er glade for å se Minaj finne tilfredshet etter sin tøffe barndom. Fortalte Minaj New York Times at faren hennes aldri fysisk mishandlet henne, men hun « ville alltid høre ham rope og forbanne, alltid. »

The Daily Mail rapporterte at Minajs familie møtte en annen tragisk hendelse i januar 2020, da hennes bror, Jelani Maraj, fikk livsvarig fengsel i fengsel for å ha voldtatt et 11 år gammelt barn. Familien har vært gjennom så mye, allerede før farens død. I følge TMZ, 64 år gamle Maraj gikk på kvelden 12. februar 2021, da treff-og-løp-ulykken skjedde. Minajs far var på et sykehus i kritisk tilstand, men han døde på grunn av skadene. The Daily Mail rapporterer at sjåføren flyktet fra stedet.

Hvis du eller noen du kjenner har å gjøre med hjemmemishandling, kan du ringe National Domestic Violence Hotline på 1−800−799−7233 eller TTY 1−800−787−3224. Du kan også finne mer informasjon, ressurser og støtte på www.thehotline.org.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her