Det ser ut som faren til Meghan Markle, Thomas Markle, har fått nok et TV-intervju, denne gangen med Australias «60 Minutes». Dette er absolutt ikke første gang Thomas snakker om datteren sin, og det vil sannsynligvis ikke være den siste. Under sit-down med Oprah Winfrey som ble sendt tilbake 7. mars, avslørte Meghan den virkelige grunnen til at hun ikke lenger snakker med faren. Hun beskyldte ham for å lyve for henne om forholdet til pressen, og hun avskåret ham – for å beskytte familien hennes, ifølge CBS News.

Like etter at Meghan og prins Harrys intervju med Oprah ble sendt, gjorde Thomas en opptreden på «Good Morning Britain» for å dele sin side av historien. Han sa i utgangspunktet at han har beklaget datteren sin flere ganger, men at hun ikke vil gi ham tiden på dagen. «Poenget er at jeg aldri har hørt tilbake fra Meghan eller Harry på noen måte i form eller form. Når de sier at jeg utnytter pressen, gjør jeg egentlig en historie for pressen. Hvis jeg ikke gjør det ikke høre fra dem om 30 dager, så gjør jeg en annen historie for pressen, «sa han, ifølge CBS News.

Nå som Meghan og Harry har ønsket datteren Lilibet Diana velkommen, ser det ut til at Thomas prøver å få oppmerksomhet igjen, men denne gangen? Han kommer med trusler. Les videre for å finne ut mer.

Thomas Markles intervju med 60 minutter Australia sendes 13. juni

Thomas Markle ga ut en uttalelse kort tid etter fødselen av barnebarnet, Lilibet Diana. «Jeg er veldig fornøyd med kunngjøringen om den sikre og sunne fødselen til mitt nye barnebarn, og jeg ønsker henne og hennes mor all min kjærlighet og lykke til,» sa han, ifølge Daily Mail. Thomas vil virkelig møte den nyfødte (han har aldri møtt Archie som nå er 2 år), og han trekker ut alle stopp i håp om å få svar av noe slag fra Meghan Markle og prins Harry. «Jeg har ikke snakket med [Meghan] siden to dager før de giftet seg, «sier Thomas i traileren til» 60 minutter Australia. «På spørsmål om hvordan han fikk vite at Lilibet ble født, sa han at han» hørte det i radioen. «Han fortsetter med å si,» Jeg Jeg blir veldig skuffet over at jeg ikke får holde barnebarnet mitt. «

Imidlertid går Thomas enda lenger og lover å søle litt personlig informasjon. «Du vil ha skittentøy? Dette er første gang jeg noen gang har diskutert disse tingene,» sier han i klippet. Episoden av «60 Minutes Australia» med Thomas er planlagt å sendes søndag 13. juni.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her