Jamie Lynn Spears åpner opp om sitt anstrengte forhold til popstjernesøsteren Britney Spears, og konservatoriet som holdt Britney fra 2008 til 2021.

I et sittende intervju med ABC News 13. januar avslørte Jamie Lynn detaljer bak Spears familiedrama, og hvordan hun føler for søsteren sin i dag. « Jeg har bare noen gang elsket og støttet henne og gjort det som er rett av henne, og hun vet det, » sa den tidligere Nickelodeon-stjernen før hun avslørte hvordan hun forsøkte å hjelpe sin eldre søster med å komme seg ut av konservatoriet sitt år tidligere. « Jeg har alltid vært søsterens største støttespiller, så når hun trengte hjelp, satte jeg opp måter å gjøre det på. »

Jamie Lynns vitnesbyrd kommer mens fans av popstjernen angriper henne på sosiale medier, og Britney fortsetter å distansere seg fra familien. « Britney har blitt dypt såret av familien sin, og dette hjelper ikke på sakene, » sa en kilde til Page Six om Britneys følelser overfor søsteren hennes som uttalte seg. Mens Britney fortsatt venter på hennes « sjanse til å fortelle historien sin », skal stjernen angivelig « himle med øynene » over hva Jamie Lynn hadde å si om hennes konservatorium. Av bombene som kommer fra Jamie Lynns intervju er påstander om noen skumle hendelser mellom Spears-søstrene.

Jamie Lynn hevder at ting ble skummelt med Britney

Når hun snakket med ABC, ble Jamie Lynn Spears’ presseturné for hennes nye bok « Things I Should Have Said », raskt sjokkerende, da skuespilleren avslørte noen skumle detaljer bak forholdet hennes og Britney Spears.

« Zoey 101 »-stjernen påsto en tid da popsangeren « kom inn [her] ansikt » mens Jamie Lynn holdt sin yngste datter, ifølge Us Weekly. « Hun bannet på meg, så jeg bare gikk ut av rommet, » sa Jamie Lynn. « Jeg tenkte: » Vi er bare alle familie under ett tak. Jeg prøver ikke å krangle. Og da jeg prøvde å fjerne meg selv fra situasjonen, det var da jeg antar at hun bare ble veldig sint. » Den aktuelle hendelsen skal ha skjedd under COVID-19-pandemien.

I et annet skummelt øyeblikk med de to søstrene hevdet Jamie Lynn at Britney ble « redd » og låste dem sammen i et rom, mens popstjernen hadde med seg en kniv for beskyttelse. « Jeg var et barn i det øyeblikket. Jeg var redd, » sa Jamie Lynn. « Det var en opplevelse jeg hadde. Men jeg var også redd for å egentlig si noe fordi jeg ikke ønsket å opprøre noen eller noe. Men jeg var også opprørt over at hun ikke følte seg trygg. » Det er klart at de to har en lang vei i å reparere forholdet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her