Kjendiser har forelsket seg i hverandre også; tross alt, de er akkurat som oss vanlige folk, men med mye mer tilgang. For eksempel, 17. oktober, frykte Cardi B Twitter da hun så en video av Penn Badgley påstår at han er en del av Bardi -gjengen. «OOOOMMFFFGGGGGG Han kjenner meg !!! OMMMGGGG !!!!!!» Cardi B utbrøt med flere sjokkerte emojis. «Yoooo som om jeg er berømt berømt.»

Videre har nesten alle kjendiser mistet sinnet etter å ha møtt Beyoncé for første gang (forståelig nok). Imidlertid innrømmet Beyoncé en gang i et MTV «Très» -intervju at hun var sterkt opptatt av å møte Selena Quintanilla da hun var yngre. «Definitivt da jeg vokste opp i Texas, hørte jeg henne på radioen og jeg tror jeg hørte på albumet hennes, selv om jeg ikke visste nøyaktig hva hun sang, det hjalp meg i studio med uttalen min … Jeg tror hun er en legende, og jeg beundrer henne, «sa Beyoncé. «Og hun var så talentfull, så jeg er veldig glad for at selv om hun ikke visste hvem jeg var, er jeg fortsatt så spent på at jeg fikk den muligheten.»

Så da vi hørte at Jason Momoa ble med «Ellen Degeneres Show» via videosamtale og diskuterte å bli ugudelig mens vi møtte en bestemt kjendis han beundret, vi var alle ører.

Jason Momoa «nørdet ut» over Billie Eilish

Jason Momoa lever det livet mange ville drømme om. Hvem ville ikke drept for å kalle Lisa Bonet deres kone, Zoë Kravitz deres datter, og Lenny Kravitz deres beste venn? Selv om han er omgitt av Hollywood -kongelige, får Momoa fortsatt en stjerne med å møte visse kjendiser. Momoa fortsatte «Ellen Degeneres Show» oktober for å diskutere flere prosjekter han jobber med, og han nevnte at han på premieren «No Time To Die» møtte Billie Eilish med barna sine, og han mistet det helt.

«Det var en ganske spesiell kveld … og jeg fikk endelig ta med babyene mine. Vi kledde oss alle ut, og du gikk på shopping med datteren min og sønnen min, og så fikk vi møte Billie Eilish, som er som, Jeg mener, hun er den største, sa han. «Jeg mener, for mange mennesker, men for i familien vår, barna mine, delte de musikken hennes med meg først, så det er som det første der jeg delte så mye musikk med dem, det var den første [they shared with me]. Så da vi så henne, mistet vi det. Jeg mistet den. Vi lurte alle sammen, «avsluttet Momoa.

Eilish har fanget hjertene til mange stjerner. Jared Leto fortalte James Corden på «The Late Late Show» at han er glad i sangeren og broren hennes, Finneas O’Connell, i januar. Så mye at han diskuterte å signere dem. «De er bare utrolig intelligente, virkelig empatiske, bare veldig gode mennesker,» sa han.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her