Da Nicki Swift tok igjen Jason Ritter, promoterte han den 7. årlige Freeze HD -gallaen på vegne av Huntington’s Disease Society of America, som finner sted praktisk talt 16. oktober. Skuespilleren, som tilfeldigvis er Tex Ritters barnebarn, er en vanlig på våre skjermer, takket være roller i filmer som « Freddy vs. Jason », og TV -programmer inkludert « Parenthood » og « A Million Little Things. » Mer nylig har Ritter lånt ut stemmen til en rekke animerte karakterer, inkludert Ryder i « Frozen II. »

Forståelig nok hadde Ritter en ball som ble med i Disneys « Frozen » -univers, som han fortalte Nicki Swift. « Jeg har faktisk kjent Josh Gad og Kristen Bell i år og år og år, og jeg gikk på college med Kristen, og jeg har kjent Josh rundt så lenge også, » delte han. « Jeg var så spent på å se når den første » Frozen « kom ut, hvor stor den var, men det var veldig gøy å sende dem en tekst og si at » jeg er i « Frozen » -familien din nå også.  »

Her er hvordan Jason Ritter opplevde å jobbe med Disney på det episke animerte eventyret.

Jason Ritter er en ‘Disney -fyr’ gjennom og gjennom

Å få en rolle i en Disney -film var en drøm som gikk i oppfyllelse for Jason Ritter. « Det var så spennende. Spesielt fordi jeg virkelig var en Disney – fremdeles er en Disney -fyr, » sa han til Nicki Swift. « Men jeg mener, jeg har sett alle disse filmene. Jeg kjente sannsynligvis for mange tekster til alle sangene fra alle showene, og jeg elsket den. Og det var veldig spennende å gå inn i den verden og se hvordan det er litt på innsiden av en enorm, massiv maskin, og det er virkelig fantastisk, for i kjernen av det er det fortsatt mye lekenhet og kreativitet og ting du ikke ville forestille deg i noe som har en slik vidtrekkende publikum. « 

Men audition for en rolle i den animerte musikalen var ikke uten hindringer, som Ritter forklarte. « Jeg var definitivt veldig nervøs. Det er første gang jeg måtte synge på en audition, og jeg gjorde det nesten ikke fordi jeg var for redd, » husket han. « Men så tenkte jeg: » Hva om jeg bare prøver det og får det?  » Hvis jeg var for redd, ville jeg ha latt frykten min holde meg fra å være i den, og det hadde vært den eneste hindringen i veien. « 

Jason Ritter la ned det harde arbeidet

Til tross for at han var nervøs for å måtte synge på audition, kastet Jason Ritter seg ut i prosessen med å prøve å få en rolle i « Frozen II. » Som han avslørte for Nicki Swift, « gikk jeg til en stemmetrener, og jeg trente i en måned mellom min første [audition] og min tilbakeringing, og det var så spennende.  »

All den vokalopplæringen hjalp utvilsomt ham til rollen som Ryder i « Frozen II », selv om det til syvende og sist ikke var nødvendig. Som Ritter forklarte: « Sangen jeg skulle ha en liten rolle i, ble kuttet, så jeg trengte ikke å synge i det hele tatt. Så det var som det beste fra begge verdener. Jeg trengte ikke å gjøre det det, men det var så gøy.  » Han fortsatte: « Jeg kom meg over en enorm personlig hindring, en stor frykt, og det var bare så gøy. »

Jason Ritter vil være vertskap for Huntington’s Disease Society of America’s stjernespekkede 7. årlige Freeze HD-arrangement og nettauksjon 16. oktober 2021.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her