Jennifer Aniston er ikke fremmed for å posere på den røde løperen, men det virker som om hun tror hun har noe å lære av medskuespilleren Jennifer Lopez.

Aniston har forbløffet over hendelser og gjort mange overskrifter i løpet av premiesesongen 2020 da hun løp inn i eksmannen Brad Pitt. Selv om det tidligere paret er vennskapelig under innkjøringer, sender det fortsatt internett til et vanvidd når det skjer. På spørsmål om hvordan hun følte det under SAG Awards 2020, hadde hun det beste svaret: «Det er hysterisk, men hva mer skal de snakke om,» sa hun til ET Online.

Selv om hun har en solrik natur, var det tider da Aniston ikke hadde hatt interesse av å gå på teppet, ifølge et intervju i august 2020 med Los Angeles Times. «Det har vært øyeblikk – ikke til det nivået av hysteri – men øyeblikk av «jeg vil ikke gå her», «jeg vil ikke gå ut på teppet» … «Jeg vil ikke bli sett», «jeg vil ikke bli sett på, og alle kommer til å snakke om meg og dømme meg» … det er sant, «sa hun. Og det får vi!

Til tross for hennes syn på å gå på teppet, er Aniston ærefrykt for hvordan noen andre gjør det-J-Lo. Fortsett å lese for flere detaljer.

Jennifer Aniston har noen tanker om Jennifer Lopezs ferdigheter på den røde løperen

Jennifer Aniston synes Jennifer Lopez er en proff når det gjelder å posere på den røde løperen, ifølge forsiden i september med In Style. Aniston sa at sangeren «mestrer den røde løperen», og la til: «Jeg vil vite hva som gir henne et utseende som om hun er i ferd med å syne. Det er fantastisk. Hun er nesten fast i å bli sint på noen, men hun er bare så nydelig,» sa hun. «Hun er som,» Jeg kan ikke tro at jeg står her. » Men jeg tror ikke hun prøver; hun falt ut av sengen på den måten. Hun er en utøver. » Aniston tar definitivt ikke feil!

Selv om Aniston har posert på den røde løperen for utallige arrangementer gjennom karrieren, kommer det ikke alltid naturlig. «[How you pose] avhenger av stylisten din fordi de sier: «Aldri gjør dette! Gjør alltid dette! « Jeg er som, «Vel, det føles rart», «sa hun.» Jeg vet ikke hvordan jeg skal stå på en rød løper, men du gjør så godt du kan. «Men å se kjente kamerafolk gjør opplevelsen mindre skremmende. , siden hun har kjent mange av dem «lenge», som hun la til. «Hvis jeg har et ærlig samspill med noen, gjør det det lettere,» sa hun.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her