September slo de tragiske nyhetene om Sarah Hardings død millioner av fans ødelagt. Sangeren, som ble kjent som en femtedel av den britiske jentegruppen Girls Aloud, informerte fansen i august 2020 om at hun hadde brystkreft i en alder av 38, ifølge The Sun. Et drøyt år senere delte moren hennes, Marie Hardman, den triste nyheten om at datteren hennes døde 39 år gammel. «Det er med dyp sorg at jeg i dag deler nyheten om at min vakre datter Sarah dessverre har gått bort,» skrev hun via Hardings Instagram -side. «Mange av dere vil vite om Sarahs kamp med kreft og at hun kjempet så sterkt fra diagnosen til den siste dagen. Hun gled fredelig bort i morges.»

«Jeg vil takke alle for god støtte det siste året. Det betydde verden for Sarah, og det ga henne stor styrke og trøst å vite at hun ble elsket. Jeg vet at hun ikke vil bli husket for kampen hennes mot denne forferdelige sykdommen – hun var en lysende stjerne, og jeg håper det er slik hun kan huskes i stedet, fortsatte Hardman. Faktisk hadde Harding en enorm suksessrik karriere. I løpet av tiden med Girls Aloud oppnådde hun 20 påfølgende topp 10 -hits og to nr. 1 -album. Hun våget seg på skuespill og vant «Celebrity Big Brother» i 2017.

Siden hennes død har hennes andre medlemmer av Girls Aloud hyllet den avdøde stjernen med bevegelige innlegg. Dette er hva de sa.

Girls Alouds hyllest var veldig rørende

Siden de fikk vite om de tragiske nyhetene om Sarah Hardings død, hyllet hvert medlem av Girls Aloud sin venn via sosiale medier. Den irske sangerinnen Nadine Coyle tok til Instagram for å uttrykke at hun var «helt ødelagt», og la til: «Jeg kan ikke tenke på ord som muligens kan uttrykke hvordan jeg føler om denne jenta og hva hun betyr for meg !! Jeg kjenner så mange av dere vil føle det slik. «

Nicola Roberts delte: «Hjertet mitt er vondt, og alt vi har gjennomgått hele dagen har kjørt rundt tankene mine.» Roberts informerte fansen Harding ville ha elsket meldingene sine og forklart «en del av meg eller oss er ikke her lenger», og la til: «Elektrisk jente, du laget oss. Du ga den alt og fortsatt med et smil. En hvit sommerfugl fløy forbi vinduet mitt i morges før jeg visste, det må ha vært deg. «

«Å våkne og vite at du virkelig er borte er for mye å bære. Å høre smittende latter var en av mine favoritt ting i verden,» skrev Kimberley Walsh. «Brannen din brant så lyst og du elsket, levde og lo så hardt. Sender kjærlighet og styrke til alle som sørger i dag. Mitt hjerte er knust.» Cheryl beskrev Harding som «fantastisk, unik, gal, finurlig, snill og myk jente» og innrømmet at hun var «tapt for ord». Hun sendte også sine kondolanser til Girls Aloud -fans som vil sørge med venner og familie.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her