JoJo Siwa ser ikke ut til å føle seg som en «Kid in a Candy Store» lenger, og det er fordi hun opplever noen vekstsmerter i rampelyset. I episoden 14. juli av «4D med Demi Lovato» åpnet tenåringssensasjonen seg om å føle presset fra voksen alder – spesielt fra media – når hun fylte 18 år.

På spørsmål fra Lovato om hun noen gang hadde hatt problemer med paparazzi som barnestjerne, innrømmet Siwa at hun ikke gjorde det før hun ble lovlig voksen, og pressen begynte deretter å bombardere henne med spørsmål om politikk. «Jeg liker å bare være helt fjernet fra politikken. Jeg mener de tre tingene: politikk, religion og penger, og jeg bare, publikum mitt er barn, og jeg er en sann tro på det som gjør deg lykkelig, du burde gjøre,» forklarte hun. Siwa husket da at hun var på flyplassen den dagen hun fylte 18 år og fikk paparazzi til å stille henne et spørsmål om transseksuelle rettigheter. Hun ga sitt ærlige svar – at hun mener folk burde få gjøre som de vil – men hennes ord ble vridd.

«Siden jeg har fylt 18 år, har de vridd alt jeg sier,» sa Nickelodeon-stjernen. «Så det er litt rart, som omvendt. Men du vet, det er en fungerende ting, og du lærer, og nå lærte jeg at jeg bare må være ekstra forsiktig med alt,» forklarte hun. Det er ikke det eneste som endret seg med Siwa da hun ble voksen. Fortsett å lese den sjokkerende innrømmelsen hun ga om stifttilbehøret.

JoJo Siwa eksperimenterer med stilen sin

Hvis du vet noe om Jojo Siwa, er det enten at hun fikk sin start på «Dance Moms» eller at hun vet å rocke en stor, dristig hårbue. Fans har imidlertid lagt merke til at hun har endret frisyre i det siste, og det er av en grunn.

«Så tydeligvis pleide jeg å ha en sløyfe hver eneste dag i hele mitt liv, og når jeg fylte 18 år, var jeg virkelig som:» Greit. Jeg må, jeg må, du vet, ikke vokse opp, ikke gå videre, men jeg bare føle at jeg vil endre noe, «»forklarte Siwa på» 4D med Demi Lovato. » Sangeren og skuespilleren fortsatte med å forklare at hun følte seg litt rart med hårbue i omtrent et halvt år, og bemerket at forelskelse for første gang definitivt hjalp henne til å innse at det var på tide å gjøre en forandring. «Det vokste meg bare litt opp,» uttalte hun. Siwa kom ut som homofil til verden i januar og introduserte sin beste venninne-kjæreste, Kylie, for fansen sin samtidig.

Sangeren «It’s Time to Celebrate» sa at selv om hun «eksperimenterer» med håret, kan ingenting noen gang erstatte hennes ikoniske hårbuer. «Tingen med buen er for meg, det er ikke bare et hårtilbehør … Så jeg tror ikke noe noen gang vil kunne erstatte buen for meg,» bekreftet hun.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her