Det er vanskelig å tro, men «The View» har vært på lufta i 25 sesonger. Opprettet av Barbara Walters, det kvinnelige ledede talkshowet på dagtid var enestående da det hadde premiere 11. august 1997, per ABC News, på grunn av fokuset på kvinnelige stemmer om samfunnsemner og debatter. Showet begynte med Walters, Meredith Viera, Star Jones, Debbie Matenopoulos og Joy Behar som de opprinnelige medvertene, men etter hvert som årene gikk, hadde «The View» gjort det skiftende vaktlisten litt til en nyhetssensasjon. Bare Behar er fortsatt den eneste originale medverten på showet, men hennes levetid på showet betydde ikke at hun alltid var trygg fra å bli sparket.

I en eksklusiv podcast for å feire sesong 25 av «The View» spilte Behar og Vieira inn en spesiell podcast -serie for showet med tittelen «Behind The Table», og serverte erfaringer fra showet. Finn ut hva Behar hadde å si om hennes tidligere skyting fra showet og dramaet som foregikk bak kulissene nedenfor.

Joy Behar ble sparket fra «The View» to ganger

Fans av «The View» vil merke at Joy Behar tok permisjon fra showet i to sesonger i 2013. Den gangen fortalte Behar til Deadline at hun forlot showet for å fokusere på standup. «Det virket som det rette tidspunktet,» sa hun. «Du når et punkt når du sier til deg selv:» Vil jeg fortsette å gjøre dette? » Det er andre ting på tallerkenen jeg vil gjøre – jeg har skrevet et skuespill, jeg har neglisjert standupen min. » Behar gjorde imidlertid sin store retur til showet i 2015, og åpnet for Meredith Vieira på «Behind The Table», om hva som virkelig gikk ned med hennes avgang.

«De sparket meg på et tidspunkt. Jeg husker jeg spiste sammen med deg på Dox. Jeg sa:» Jeg vet ikke, de hermetiserte meg. Jeg vet ikke hvorfor. » De sa at jeg ble forutsigbar, sier Behar til Vieira. «Det var slutten på det, og jeg var så glad for å gå … Jeg sa,» Bra, jeg har ventet på å komme meg ut herfra. «»

Behar fortsatte med å gjøre sine egne ting, men ble til slutt kurt tilbake på showet i 2015 av Hillary McLaughlin, en da ny utøvende produsent. «Jeg måtte ha en eller annen grunn til å tjene penger,» sa hun. «Da jeg kom tilbake, lovet de meg at det ville komme smartere emner.» Mens Behar fikk jobben tilbake, hadde hun også en lignende opplevelse med Walters.

Barbara Walters sparket Joy Behar uventet

Gjennom de siste 24 sesongene av «The View» har medverter som har fått øksen uttrykt misnøye med skytingen, men Joy Behar ventet i årevis med å spilde teen på Barbara Walters som fyrte henne i løpet av de første årene av karrieren. «Husker du da hun sparket meg i LA?» Behar spurte Meredith Vieira om spesialen «Behind The Table». «Hun sverget oss til taushetsplikt. Og så kommer» Entertainment Tonight «til meg i swag -rommet, og de sier» Hvordan liker du at Rosie kommer? » Og jeg sier, «Det er flott!» «Per People, Rosie O’Donnell ble med i» The View «i 2006, som var omtrent den gangen Walters tok beslutningen om å si opp Behar.

«Jeg går tilbake til rommet mitt og hun sparket meg. Hun sa til meg:» Jeg har akkurat fått en telefon fra «Entertainment Tonight» som sa at noen fortalte dem at Rosie O’Donnell kommer på showet og vet du hvem den personen var? «»husket Behar. Walters informerte henne deretter om at kontrakten hennes ikke ville bli fornyet. Behar sa at Walters til slutt ombestemte seg da de dukket opp på Emmys. For en vill historie.

Til tross for alt drama og feider Behar har opplevd på «The View», håper hun å avslutte talkshow -dagene på showet, med Variety som rapporterer at hun har planer om å trekke seg i 2022. Med all den lykken Behar har brakt til publikum, » The View «vil definitivt se annerledes ut uten henne hvis pensjonistplanene hennes er sanne.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her