Kathy Hilton var innom « The Kelly Clarkson Show » 30. september for å diskutere fremtiden hennes på « The Real Housewives of Beverly Hills », og hun hadde mye å si om det.

« Vel, vi må først se om jeg er invitert tilbake, » forklarte hun. « Denne fredagen gjør vi gjensynet, så mellom det og da vi møtte deg, sov jeg ikke i natt. Forresten, jeg elsker deg så mye. Jeg har vaselin i munnen og på tennene og hendene fryser og det er på grunn av deg og gjenforeningen.  » Kathy delte deretter hvorfor hun er så nervøs. « Gjenforeningen vil bli morsom, men det jeg prøver å si er, omtrent to uker etter gjensynet finner vi ut om vi er invitert tilbake. Jeg ville veldig gjerne, jeg hadde det veldig gøy. »

Fans hevdet at Kathy skulle komme tilbake, da hun blåste nytt liv i showet. En skrev: « De kan ikke ikke få tilbake Kathy. Hun har fått folk til å stille inn på showet igjen. » En annen la til: « Hun er grunnen til at jeg ser showet! Hun er fantastisk. » En tredje fan stemte med: « Hun er kul og normal, egentlig ikke som de andre. »

Så, hva annet har Kathy sagt om sin tid i realityprogrammet? Fortsett å lese for flere detaljer.

Kathy Hilton elsker å være ‘breakout -stjernen’ på ‘RHOBH’

Kathy Hilton er ikke fremmed for berømmelse, men hennes umiddelbare popularitet på « The Real Housewives of Beverly Hills » har overrasket henne, ifølge et intervju i juni med Entertainment Tonight.

« Jeg er virkelig smigret og veldig glad, » sa hun om sin umiddelbare popularitet på showet. « Når noen noen gang har sett meg på TV, er det denne veldig alvorlige siden … og så, [with Housewives], Jeg er komfortabel, fordi jeg går tilbake med Lisa Rinna i 25 år. Jeg kjenner Dorit [Kemsley] og sosialt har vi vært sammen mange ganger, så jeg er veldig komfortabel med henne. Garcelle [Beauvais], vi har vært ute sosialt. « Og selvfølgelig fikk hun et » Keeping Up With Kardashians « -øyeblikk ved å komme til å filme med søsteren Kyle Richards. » Jeg var veldig komfortabel. Men det var veldig interessant for meg å se. Noen ganger kan jeg ikke se fordi jeg tenker: ‘Herregud, jeg har ingen sminke, hvordan kan jeg virkelig la folk se meg slik?’ Vet du det? « Fortsatte hun.

Kathy kalte rollebesetningen en « jenteklubb » og la til: « Jeg føler at jeg er medlem av en veldig spesiell gruppe dynamiske kvinner – som har sitt drama – og jeg elsker å være midt i det. » Vi håper Kathy kommer tilbake for sesong 12!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her