Kevin Hart har uttalt seg om sin beryktede jukseskandale. Som fans sannsynligvis vil huske, gikk skuespilleren og komikeren ut på sin kone, Eniko Parrish i 2017 mens hun var gravid med sønnen deres, Kenzo.

Skandalen kom til syne etter at Hart angivelig ble utpresset over en video som viste ham utro mot Parrish med en annen kvinne (via TMZ). Videoen dukket opp på nettet, og den aktuelle kvinnen hevdet i september 2019 at Hart og en venn angivelig hadde satt opp et skjult kamera. Kvinnen reiste søksmål mot Hart og vennen, som Page Six rapporterte ble avvist.

Hart la ut en unnskyldningsvideo til Instagram i september 2017, der han innrømmet at han ikke hadde tatt « smarte avgjørelser » nylig. « Jeg gjorde en dårlig feil i dommen, og jeg plasserte meg selv i et dårlig miljø der bare dårlige ting kan skje, og de gjorde det, » sa han og la til at han ville « skade folket nærmest meg, som jeg har snakket med og beklaget. til, det ville være min kone og barna mine. « 

« Night School » -skuespilleren så ut til å adressere utpressingspåstandene og bemerket: « Jeg kommer heller ikke til å la en person få økonomisk gevinst av feilene mine og i denne spesielle situasjonen var det som ble forsøkt. Jeg sa at jeg ‘ heller heller ikke opp til mine feil. « 

Hart har siden åpnet seg mer for hva som gikk ned og hvordan han snakket om sin utroskap mot datteren. Les videre for detaljer.

Kevin Hart husket samtalen han hadde med datteren om juks som var som ingen andre

Kevin Hart adresserte sin jukseskandale med Will Smith på « Red Table Talk », da skuespilleren overtok Facebook-showet – som vanligvis blir arrangert av kona Jada Pinkett Smith – for farsdagen den 20. juni.

Hart innrømmet at han hadde « gått inn i noen s ** t » og ikke var forberedt på konsekvensene. « Å ha en liten jente i livet mitt er vanskelig. Du skjønner ikke hvilken innvirkning feilene dine kan ha. Når barna blir involvert, er det en annen følelse, det er en annen følelse, » sa han og la til at det var « vanskelig å bry [him] »men å måtte snakke med datteren, himmelen, om det som skjedde var ekstremt vanskelig.

« Når barnet ditt viser skuffelse, viser følelser, viser » Jeg forstår ikke hvorfor « og du må ha disse samtalene, faller hodet for første gang … du skjønner at det er en annen følelsesmessig ledning som kan trekkes på deg at ingen andre har privilegiet å noen gang ta på. Datteren min berørte ledningen, « sa han.

Hart sa at det å ha samtalen « var uten like » for ham. « Å få datteren min tilbake, få datteren min til å forstå at jeg beklager, at jeg gjorde en feil, det var virkelig. For å forstå er jeg fortsatt pappa, » la han til.

Hart deler Heaven og sønnen Hendrix med sin ekskone, Torrei Hart. Han og Parrish har blitt foreldre for andre gang siden skandalen, og ønsket velkommen datteren Kaori i september 2020.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her