Komikeren Kevin Hart er ikke lenger vert for Oscar-utdelingen i 2019.

Hart kunngjorde sin beslutning om å trekke seg som programleder for Oscar-utdelingen torsdag 6. desember 2018, bare noen dager etter at han først ble avslørt som den prestisjetunge seremoniens vert. Tar til Twitter, Hart fortalte sine 34,6 millioner følgere, « Jeg har tatt valget om å trekke meg fra å være vertskap for årets Oscar … dette er fordi jeg ikke vil være en distraksjon på en natt som skal feires av så mange fantastiske talentfulle artister. samfunnet for mine ufølsomme ord fra fortiden min. « 

Han fortsatte, « Jeg beklager at jeg har såret mennesker .. Jeg utvikler meg og vil fortsette å gjøre det. Målet mitt er å bringe folk sammen, ikke rive oss fra hverandre. Mye kjærlighet og takknemlighet til akademiet. Jeg håper vi kan møtes igjen. « 

Hart ble først kunngjort som vertskap for Oscar-utdelingen i 2019 tirsdag 4. desember, som rapportert av The Hollywood Reporter. På den tiden delte han på Instagram: « Jeg vil være sikker på å gjøre Oscar-utdelingen i år en spesiell, » og bemerket at det hadde vært « et mål på [his] liste over lang tid. « 

Imidlertid fant mange mennesker raskt at Hart var et uklokt valg for Oscar-utdelingen, siden han har en historie med å komme med kontroversielle uttalelser angående LGBTQ + -samfunnet. For eksempel i sin komediespesial fra 2010, Kevin Hart: Seriøst morsom, Sa Hart, som rapportert av Us Weekly, « En av de største fryktene mine er at sønnen min vokser opp og er homofil. Det er en frykt. Husk at jeg ikke er homofob. … Vær glad. Gjør det du vil gjøre. Men jeg, som en heterofil mann , hvis jeg kan forhindre at sønnen min er homofil, vil jeg gjøre det. « 

Hart har angivelig også lagt ut mange homofobe tweets gjennom årene, som fanget av Vergener Benjamin Lee. I en tweet skrev Hart, « Yo hvis sønnen min kommer hjem og prøver å leke med døtrene mine til døtrene mine, skal jeg bryte det over hodet på ham og si n min stemme » stopp det er homo. «  » Hart kalte angivelig også folk « f * g » på nettet og kalte en persons profilbilde et « homofilregningskort for AID. »

Som bemerket av Us Weekly, det tok ikke lang tid før Hart slettet noen kontroversielle tweets fra sin Twitter-side. Likevel var mange rasende på Hart og følte ikke at han skulle tjene som programleder for Oscar-utdelingen.

Skuespiller Billy Eichner, for eksempel, twitret ut, « Mange av oss har vitser / tweets vi angrer på. Jeg er ok med smakløse vitser, avhengig av kontekst. Det som plager meg med disse er at du ikke bare kan fortelle en vits, det er ekte sannhet, sinne og frykt bak disse. Jeg håper Kevins tenkning har utviklet seg siden 2011. « 

Hart svarte på tilbakeslaget og la ut en svart-hvitt-video av seg selv som adresserte saken. I bildeteksten skrev han: « Slutt å lete etter grunner til å være negative …. Slutt å lete etter grunner til å være sint. » Han fortsatte: « Jeg jobber hardt til daglig for å spre positivitet til alle … når det er sagt. Hvis du vil søke i historien eller fortiden min og sinne deg over det du synes er bra med meg. Jeg Jeg er nesten 40 år gammel og jeg er forelsket i mannen jeg blir. « 

Han bemerket: « JEG ELSKER ALLE ….. EN gang til ALLE. Hvis du velger å ikke tro meg, så er det på deg. »

Antagelig som svar på Harts melding, Halloween stjernen Jamie Lee Curtis twitret, « Homofobi er ikke positivitet. »

I et annet Instagram-innlegg som ble delt torsdag 6. desember, sa Hart at akademiet hadde ringt ham og ba ham om unnskyldning for sine gamle tweets, ellers ville de finne en annen vert. « Jeg valgte å bestå. Jeg sendte unnskyldningen videre. Årsaken til at jeg passerte er fordi jeg har adressert dette flere ganger … Jeg kommer ikke til å fortsette å gå tilbake og tappe inn i gamle dager da jeg flyttet på og jeg er i et helt annet rom i livet mitt. « 

Han la til: « Uansett, akademiet, jeg er takknemlig og takknemlig for muligheten. Hvis den forsvinner, er det ingen skade. »

Oscarene sendes på ABC søndag 24. februar 2019. I skrivende stund er en ny programleder for seremonien ennå ikke kunngjort. Noen kjendiser har imidlertid ideer om hvem som kan erstatte Hart. Skuespillerinne og TV-programleder Busy Philipps, for eksempel, bemerket at enten hun kunne være vert Oscar-utdelingen eller en rekke andre talentfulle kvinnelige underholdere, inkludert slike som Issa Rae, Sarah Silverman, Ali Wong, Samantha Bee, Robin Thede og Aisha Tyler, kunne. Forhåpentligvis tar akademiet hennes forslag seriøst, for vi vil gjerne se noen av kvinnene som er vert for en av de største underholdningskveldene.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her