Kobe Bryant var en av de mest produktive basketballspillerne noensinne. I løpet av sin to tiår lange karriere tjente den avdøde Los Angeles Lakers-stjernen fem NBA-mesterskap, to NBA-finaler MVP-priser og to OL-gull med herrenes basketballlag. Mer nylig, i mai 2021, ble Bryant posthumt med i Basketball Hall of Fame via en offisiell seremoni som hans kone, Vanessa Bryant, deltok på.

Noen kan imidlertid ha glemt at han prøvde å forfølge en annen lidenskap for ham: musikk. For over 20 år siden slapp Bryant sin første singel med Tyra Banks, «KOBE», i et intervju i februar 2020 med «The Breakfast Club», husket Banks hvordan samarbeidet skjedde. En dag ringte Bryant henne og fortalte henne om sitt kommende album. «Jeg var som,» Jeg skal gjøre det, «og han begynte å le,» sa Banks. «Og jeg er som, «Jeg skal gjøre det gratis!» Han var som, «Gratis?» Og så et par dager senere er jeg bokstavelig talt i studio med ham som synger den sangen. «

Bryant og Banks skjøt til og med en aldri utgitt musikkvideo, regissert av Hype Williams. Og tilsynelatende møttes Bryant og hans fremtidige kone mens de var på settet. «Jeg husker at han møtte kona på musikkvideoen, og jeg så små gnister mellom dem på settet,» innrømmet Banks. «KOBE» ble deretter gitt ut av Columbia Records i januar 2000 og skulle forutse Bryants debutstudioalbum … men ting gikk ikke som planlagt.

Kobe Bryants debut-singel floppet og Columbia droppet ham

På «KOBE» rappet Kobe Bryant om sine største lidenskaper: «basketball, beats, and breads.» Sangets kor inneholdt supermodellen Tyra Banks, som også prøvde å starte sin musikkarriere på den tiden. «KOBE, jeg ELSKER deg / jeg tror du er veldig fin,» sang Banks med en babystemme. «Hvis du gir meg en sjanse, lover jeg å elske deg / Og være med deg for alltid.

For å støtte utgivelsen fremførte Bryant og Banks «KOBE» live på scenen i NBA All-Star Game 2000. Imidlertid følte ikke allmennheten Bryants musikk (og heller ikke Banks «barnlignende stemme). «De fortsatte å fortelle meg:» Mer baby, mer babysnakk, «sa hun til» The Breakfast Club. » «Jeg kommer aldri til å glemme. Jeg synes faktisk sangen er bra, men den skulle bare ikke hatt meg.»

Enten det var på grunn av Banks sangstemme eller Bryants vers, klarte ikke singelen å treffe hitlistene. Og så bestemte Columbia Records seg for å skrape albumet fullstendig, og avslutte musikkarrieren effektivt før den begynte. Imidlertid kan fans av den avdøde basketballstjernen fortsatt ha en sjanse til å lytte til Bryants album.

Med tittelen «Vision» lekket Bryants for lengst tapte album på nettet 13. mai, bare noen dager før hans Basketball Hall of Fame-induksjon (via NY Post). Prosjektet inkluderer 16 spor og funksjoner – bortsett fra Banks – gjestopptredener fra Destiny’s Child, Nas, 50 Cent og Beanie Sigel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her