Kyra Sedgwick og Kevin Bacon er et av Hollywoods mest utholdende par, så det er fornuftig at de vil ha noen gode historier om de berømte stjernene de har delt en skjerm med.

Og som Sedgwick nylig fortalte Drew Barrymore, hadde hun et spesielt vanskelig møte med Tom Cruise på begynnelsen av 90-tallet. «Det var et trist øyeblikk, men det var en morsom historie,» innrømmet Sedgwick da Barrymore ba henne om å dele anekdoten på talkshowet sitt. «Så jeg var gravid, jeg var veldig gravid, og vi ble invitert over til middag. Jeg hadde jobbet med Tom videre Født den 4. juli, men Kev gjorde Noen få gode menn. «

«Så vi ble invitert til middag med mange kjente personer som Demi Moore og Bruce Willis fordi hun var med i filmen,» sa Brooklyn Nine-Nine star husket, og la til at Rob Reiner og Nicole Kidman også var der. «Det var en av de nettene jeg ofte ikke blir invitert til, og så var det denne, som peismantel, og jeg så meg rundt og det var denne lille knappen under mantelen.»

«Jeg var som, «Å, hva er den lille knappen?» Så jeg trykket på den lille knappen fordi jeg trodde kanskje noe interessant ville skje, «fortsatte Sedgwick. «Ingenting skjedde, og da ble jeg litt nervøs.»

Kyra Sedgwick ble ikke invitert tilbake til Tom Cruises hus

Kyra Sedgwick, som tilsto at hun kan være en nysgjerrig middagsgjest, fortalte Drew Barrymore hvordan Tom Cruise reagerte på hennes falske pas. Etter at knappen ikke gjorde noe interessant eller mystisk, som «få veggen til å snu», begynte hun å bekymre seg. «Jeg var som,» Å, ingenting skjedde, det virker ikke riktig, «sa den Emmy-prisvinnende skuespilleren. «Så jeg banket Tom på skulderen, som var midt i en historie, og jeg sa:» Jeg trykket denne knappen her nede. «

«Og han var som: «Du trykket på knappen?» Og jeg var som, «Ja, jeg trykket på den knappen.» Og han sier: «Det er panikknappen,» la Sedgwick til moro for Barrymore. «Og så kom politiet, de måtte stoppe visningen, de måtte se Tom.»

Til slutt ankom mer enn «fem politibiler» til stedet for å forsikre seg om at Umulig oppdrag stjerne var i orden etter at panikknappen ved et uhell hadde blitt utløst, ifølge Sedgwick. «Jeg ble ikke invitert tilbake,» spurte hun og lo av sin morsomme tabbe.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her