Mariah Carey er ikke en som ofte snakker om barna sine eller personlige liv, som selvfølgelig er hennes privilegium. Men i 2019 gjorde hun klart om å holde tvillingene Monroe og Maroccan «jordet». Hun fortalte People: « Det er vanskelig, men jeg prøver å holde dem jordet slik at de ikke tror at alt bare blir overlevert til dem. Akkurat nå er det som « Jeg vil ha dette », og jeg er som « Du spør » meg for noe som koster $20.’ Jeg kan ikke engang forestille meg å ha en dollar som barn fordi vi ikke hadde penger rundt. » Hun fortsatte: « Så de må sette pris på de tingene. »

Med det sagt la Carey kjærlig til: « De er mange, men de gir meg så mye kjærlighet tilbake. Jeg ville ikke vært den samme personen uten dem. » Hun krediterte også Nick Cannon for å være en god medforelder.

Likevel er det noe Carey ikke nødvendigvis liker når det kommer til foreldreskap, og noen fans kan finne avsløringen hennes superrelatert.

Mariah Carey hater å være den « slemme fyren »

I et intervju med Us Weekly 13. desember innrømmet Mariah Carey at hun ser på seg selv som Amy Poehlers karakter i den klassiske filmen « Mean Girls » fra 2004. Med andre ord, hun ønsker ikke å være en regelmessig mamma, hun vil bli en kul mamma. Carey sa: « Nei, det er regler i dette huset, det er forskjellen. Som, jeg vil være det – jeg liker ikke å være den slemme fyren, må jeg si. Jeg liker virkelig ikke, jeg hater det mer enn noe annet. » Hun spøkte, « Så, du vet, jeg vil være, som: » Jeg er egentlig ikke en mamma, jeg er en kul mor. Men du er aldri en kul mor, liksom, du er det bare aldri. »

Det skiller seg drastisk fra hva eksen hennes Nick Cannon sa om å disiplinere barna deres. Han fortalte People i 2020: « Mine barn – det er en velsignelse – de er ekstremt disiplinerte. De prøver [misbehaving] med andre mennesker fordi alle gir dem så mye oppmerksomhet. » Han la til, « Vi ber dem om å sitte, de setter seg ned, krysser bena og legger hendene i fanget. Jeg håper det varer! »

Vel, vi vet absolutt hvem som spilte den « slemme fyren » i foreldreavdelingen da Carey og Cannon fortsatt var sammen. Når det er sagt, begge foreldrene virker utrolige!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her