Mary J. Blige gir fansen et innblikk i musikkarrieren med den nye dokumentaren « Mary J. Blige’s My Life » på Amazon Prime. Dokumentaren kommer som en del av Amazons African American Music Appreciation Month og er satt til utgivelse 25. juni.

« Gjennom alle høyder og nedturer har min ene konstant vært mine fans, og jeg ønsket å lage denne dokumentaren for dem, » fortalte R&B-sangeren People om filmen, som krøniker kunstnerens « kritikerroste » 1994-album « My Life ».  » « For å gi dem mer innsikt i hvem jeg var og hvem jeg er nå, hvor jeg har kommet fra og hvor jeg fremdeles vil gå og bryte ned et album som fullstendig forandret alt for meg, » la hun til.

« My Life » var Bliges andre album og nådde nr. 7 på Billboard 200. Albumet inkluderer hitsinglene « Be Happy » og « I’m Goin ‘Down. » Den nye dokumentaren vil inneholde en liveopptreden av Blige på albumet mer enn to tiår etter utgivelsen. « Mary J. Blige’s My Life » er executive produsert av Sean « Diddy » Combs og Quincy Jones, og avslører noen tragiske detaljer bak fremstillingen av det ikoniske albumet. Les videre for mer.

Mary J. Bliges dokumentar skildrer en av hennes ‘mørkeste tider’

Traileren til Mary J. Bliges dokumentar « Mary J. Blige’s My Life » falt noen uker i forkant av Amazon Prime-utgivelsen, og viser artisten som åpner seg om fortidens sliter med depresjon. Dokumentaren skal avsløre « demonene og velsignelsene som inspirerte rekorden og drev henne fra den sjeleknusende verdenen til New Yorks boligprosjekter til internasjonal stjerne », ifølge YouTube-beskrivelsen. « ‘My Life’ er albumet som virkelig bundet meg til fansen min som siden har vært med på det som viste seg å være en gal tur, » sa artisten til People. « Å gå tilbake og gjenoppleve den tiden og at musikken føltes som en opplevelse utenfor kroppen, men en jeg er så ydmyk over. »

Ifølge Biografi opplevde Blige « en helvetes barndom » i Bronx. Som stikkontakten skrev: « Hennes mor, Cora Blige, var sykepleier og alkoholiker. Faren hennes, Thomas Blige, var jazzmusiker [and] … veteran som led av alvorlig posttraumatisk stresslidelse. «  » Min mor gikk gjennom forferdelige overgrep fra faren min, « husket Blige, i utløpet.

I traileren avslører Blige at hennes andre album var « sannsynligvis [her] mørkeste albumet på en av de mørkeste tidene. «  » De fleste gangene var jeg bare deprimert og ønsket ikke å leve, « sier hun i traileren. » Jeg hadde alt inne og klarte å synge det og skrive det . Jeg visste ikke at så mange mennesker følte det samme.  »

Hvis du eller noen du kjenner har selvmordstanker, kan du ringe National Suicide Prevention Lifeline på 1-800-273-TALK (8255) eller sende en tekstmelding HJEM til Crisis Text Line på 741741.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her