Monique Samuels er et kjent ansikt for seerne på Bravos « The Real Housewives of Potomac », og ble med i showet i sin andre sesong. Imidlertid, etter at Samuels hadde en stor drama-husmor Charrisse Jackson Jordan og en episk feide med Candiace Dillard, kunngjorde hun sin avslutning fra « RHOP » i 2020.

Samuels fokuserer nå på sin nye essensielle oljevirksomhet, Mila Eve Essentials, mens hun ser tilbake på årene hennes på « RHOP » i sin nye tredelte YouTube-serie, « Bindertime Stories. » Den nye serien ble inspirert av det beryktede bindemiddelet fullt av kvitteringer som Samuels hadde med seg til « RHOP » sesong 5-gjenforening; siden hun ikke var i stand til å røpe innholdet under gjenforeningen, spildte hun i stedet alle te i « Bindertime Stories. » I et eksklusivt intervju med Nicki Swift åpner Samuels seg om sin nye serie, hennes ekspanderende virksomhet, « traumet » hun opplevde fra « The Real Housewives of Potomac » og mye mer.

Monique Samuels ‘ »Bindertime Stories » kan sees på hennes « Te med Monique » YouTube-kanal. Finn ut mer info om Mila Eve Essentials her.

Monique Samuels bringer alle kvitteringene sine for ekte husmødre til Bindertime Stories

Jeg ønsket å starte med å spørre deg litt om « Bindertime Stories » og hvor du fikk ideen til å gjøre det.

Herregud. Så « Bindertime Stories » kom fordi fansen av showet som så på gjenforeningen, de fortsatte å be om kvitteringene. De ønsket å se permen. Og jeg er som « Dere alle, jeg er rotete, men jeg er ikke så rotete. » Så la meg finne ut hvordan jeg kreativt kan levere litt te uten å bli saksøkt. Og slik ble « Bindertime Stories » til.

Det var min kreative måte å bare legge en blyant på puten og bare være ferdig med hele den traumatiske opplevelsen jeg har vært involvert i de siste fire årene, og bare for å gi folk en liten smakebit på noen av kvitteringene som jeg hadde i permen også. Jeg er en kreativ person. Jeg elsker å skrive en god sang, et godt rim. Så jeg gjorde det bare til denne gåten der folk må knekke gåten og finne ut av det selv.

Hva slags svar har du fått fra episodene som allerede er utgitt?

Det har vært veldig bra, og vi ga ut del én og del to. Alle vil vite, « Når kommer del tre? » Så jeg forteller alle at den kommer. Jeg har vært så opptatt med selskapet mitt med essensielle oljer, Mila Eve Essentials, at jeg ikke har hatt tid til å komme sammen med redaktøren og avslutte prosessen. Han havnet i en bilulykke, og det har skjedd mye galskap. Han er ok. Men jeg måtte vente på at han skulle få bilsituasjonen sammen, og så kommer vi tilbake. Fordi vi redigerer det sammen personlig, så det er en hel prosess, men det kommer, og jeg er veldig spent på det.

Del tre er definitivt det beste ut av alle delene. Alle elsker det så langt som har sett det på YouTube. Jeg mener, mellom de to videoene er vi over 50000 visninger. Så det har vært veldig bra og mange positive tilbakemeldinger fra folk som elsker gåter. Så det har vært gøy.

Har du hørt noe fra noen av de andre husmødrene om det?

Nei ikke i det hele tatt. Jeg antar at hvis de strekker seg ut, vil de snike seg selv, så ikke i det hele tatt. Det har vært stille som en mus.

Holder du kontakt med noen av dem på dette tidspunktet?

Ja. Ja. Nei, jeg holder absolutt kontakt med Karen [Huger] og Ashley [Darby]. Så de er de eneste to som jeg faktisk holder kontakten med. Alt har vært bra så vidt jeg er opptatt av dem.

Den virkelige grunnen til at Monique Samuels forlot The Real Housewives of Potomac

Fans ble litt rystede da du sa at du ikke kom tilbake til « The Real Housewives of Potomac. » Hva fikk deg til å bestemme at du var ferdig med den opplevelsen?

Å, mann. Vitne til urettferdigheten. Jeg mener, det er annerledes når du kjemper mot kvinnene på showet, men når du kommer til å ha odds, og det er veldig klart og tydelig med nettverket og produksjonen, det er da det er på tide å gå. Og for meg likte jeg bare ikke hvordan alt var veldig ensidig med redigeringen og alt annet ved avslutningen av gjenforeningen.

Jeg tror det som virkelig slo meg av, bare var ideen om at de prøvde å snu en hel situasjon som involverte barnet mitt og prøve å få det til å virke som om mannen min og jeg ønsker å bringe dette som en historie for showet deres. De avslørte ikke menneskene som virkelig var bak kulissene, og planla i lavsesongen når de ikke en gang får betalt; plotte og planlegge ting og bare veldig negativt og stygt. Da de bare ønsket å vise mannen min og jeg og ikke vise bevis som var tydelige for alt vi hadde snakket om, var jeg som: « Vet du hva? Jeg har ikke tid til dette. »

De gjør det de føler … er nødvendig for å få showet til å kjøre og for å gjøre hva de trenger å gjøre for showets skyld. Jeg skal gjøre det jeg føler er nødvendig for sunnhetens skyld og for familien min.

Vi har hørt mange historier gjennom årene om hvordan disse showene pleier å produsere drama når det ikke egentlig er der. Var det opplevelsen du møtte?

Det er ikke slik at de produserte drama som ikke var der. Det er bare det at det er faktiske skurker på dette showet, men de prøver å gjøre menneskene som faktisk er ofrene til skurken. Det er som om de snur alt for å fortelle hvilken historie det er at de vil fortelle og male hvilket bilde de vil male. Og når det kommer til det, når de innser: « Hvem, det er to eller tre av disse menneskene som virkelig trenger å gå ned og folk virkelig trenger å vite hva som virkelig skjer, » vil de mye bedre beskytte disse menneskene enn å utsette dem . Så det er som om de velger og velger hvem de vil ha på seg en skurk.

Monique Samuels forklarer hvorfor hun ikke ser seg selv tilbake til RHOP

Nå har mange kvinner forlatt serien « Real Housewives » gjennom årene og deretter kommet tilbake. Det er litt av en svingdør. Forutsier du noen gang sjansen for at du kan komme tilbake på et tidspunkt?

Ikke i det hele tatt.

Definitivt, ikke sant?

Jeg er ferdig. Og selvfølgelig, bare å være borte så lenge, disse få månedene uten å filme. Jeg mener sist jeg filmet utenfor gjensynet, var i 2019 når du virkelig tenker på datoene. Den ble sendt i 2020. Jeg er så langt borte fra hele prosessen. Du skjønner virkelig ikke hvor stressende det er før du har fjernet deg fra det. Så begynner du å se, og du er som: « Hvem, jeg hadde å gjøre med alt dette? For hva? Jeg trenger det ikke. Jeg vil ikke ha det. Jeg er ferdig. »

Jeg mener, jeg føler meg bra med avgjørelsen min. Jeg er veldig fornøyd med det. Jeg har ikke noe imot å snakke om det. Det er fire år av livet mitt som jeg viet til det showet. Så jeg snakker fint om det, men jeg vil ikke være en del av det på noe vis lenger.

Hvordan Monique Samuels startet sin virksomhet med essensielle oljer

Jeg ønsket å spørre deg om din Mila Eve Essentials-serie med essensielle oljer. Hvordan oppstod den virksomheten? Var det noe du hadde jobbet med en god stund?

Egentlig elsker jeg essensielle oljer. Jeg er en ivrig bruker. Folk som har sett meg gjennom årene [« The Real Housewives of Potomac »] har sett meg bruke essensielle oljer. Folk sendte en melding til meg og de sa: « Hei, jeg vil hente oljene dine. » Og jeg er som: « Jeg har ingen oljer, men jeg kan henvise deg til noen av de jeg liker. » Og de er som, « Nei, jeg vil kjøpe oljene dine. » Det fortsatte å skje.

Og så begynte jeg å se at markedet ble veldig oversvømmet med essensielle oljer som ikke var sunne. De er fulle av kjemikalier. Så jeg sa: « Vet du hva? Nå blir jeg nervøs for at menneskene jeg har fortalt om essensielle oljer skal kjøpe essensielle oljer som ikke er bra for dem. Og så får de en negativ opplevelse.  » Så det liksom dyttet meg inn i det. Og jeg er glad jeg gjorde det. Det har vært veldig vellykket.

Jeg gjorde en myk lansering [on] 15. desember. Jeg lanserte faktisk en butikk for fullt 1. januar. Jeg sier deg at jeg ikke har hatt en treg dag. Det har vært virkelig fantastisk. Menneskene som faktisk bruker essensielle oljer, de elsker produktene. De deler sine vitnesbyrd og anmeldelser, og de nyter alle fordelene. Så det har virkelig vært en velsignelse for meg. Jeg liker det virkelig. Jeg elsker å se at folk blir veldig begeistret for noe som er så nært og kjær for meg.

Den fantastiske oppdagelsen som gjorde Monique Samuels til en troende på essensielle oljer

Nå, hvordan kom du først inn i essensielle oljer i utgangspunktet? Var det noe som noen introduserte deg for?

Herregud. Så min eldste sønn, han hadde de verste bihulsproblemene fordi vi bodde i Tuscaloosa, Alabama. Alle som er kjent med dette området, de vet at det er i dalen, så alt pollen og støv legger seg der. Han hadde den verste tiden. Jeg tok ham til legen, og han ville stadig gi ham et antibiotikum. Og jeg er som, « Nei, han er så ung. Jeg føler meg ikke komfortabel med det. Det må være en annen måte. » Det begynte å påvirke søvnen hans, humøret. En cranky baby som ikke fikk ordentlig søvn, blir et mareritt.

Så jeg begynte å forske på nettet. Hva er noen naturlige måter å hjelpe på problemer med søvn og bihule? Og jeg så disse forskjellige artiklene snakke om essensielle oljer. Så jeg sa: « Vet du hva, jeg skal prøve. » Jeg begynte å bruke dem i en diffusor. Men jeg begynte å diffundere essensielle oljer. Og den første natten jeg diffunderte for ham, brukte jeg eukalyptus, lavendel og peppermynte. Jeg la den i diffusoren. Jeg lot den løpe mens han sov.

Han beveget seg ikke. Han var så utslått. Han snorket ikke. Han pustet ikke høyt. Han pustet ikke i munnen. Han pustet helt sunt og klart, og jeg kunne ikke tro det. Jeg måtte fortsette å sjekke for å forsikre meg om at han fortsatt pustet. Så stille var han. Og som mor var jeg ikke vant til det, fordi han var en så vill sovende. Og det var da det endret spillet for meg. Det var av desperasjon bare at sønnen min skulle få lettelse. Se og se, essensielle oljer. Og det, derfra, var begynnelsen.

Wow. Nå, hva er noen andre fordeler som folk kan oppleve fra oljene?

Å, mann. Så mange. De forbedrer holdningen din. De forbedrer humøret ditt. Det er essensielle oljer som kan bidra til å øke appetitten eller undertrykke appetitten, vekttap. Mennesker som ønsker å bruke oljer til huden for bare å ha den feilfri huden, søvnen, alt, øke energien din, libido. Det er bokstavelig talt en olje for alt bortsett fra å blokkere hatere. Det er det jeg sier. Vi må finne på noe som har en stank som bare vil holde folk som hater borte. Men det er en olje for alt. Jeg liker dem absolutt.

Populariteten til papegøyen T’Challa fortsetter å sveve

Jeg ville også spørre deg om T’Challa. Har han blitt en influent på sosiale medier gått til hodet på ham?

Jeg tror det. Hver gang du legger en telefon eller et kamera foran ham, gir han deg litt side-øye. Han har denne tingen nede. Han er så vennlig, noe som faktisk ikke er vanlig for afrikanske grå papegøyer. Vanligvis er de bare vennlige med en person, og de vil ikke lure med noen andre. Men han er så godt sosialisert. Jeg mener, jeg har venner som kommer bort, og de er som, « Kan jeg få et bilde med T’Challa? » Han vil sitte rett på skulderen deres, og han vil snu. Han vil gi deg alle de gode vinklene. Han er morsom. Den fuglen er morsom, som det er babyen min.

Han har også utviklet ganske mange fans fra det jeg har sett på Instagram-kontoen hans.

Han har. Han har en butikk og folk elsker å kjøpe varene hans. Han har sweatshirts, t-skjorter, krus. Jeg sier deg at han fikk mer action i butikken sin enn Not For Lazy Moms-butikken da den ble lansert, jeg er som « Å, jeg investerte i feil ting. » Folk elsker T’Challa.

Å være en ekte husmor var ikke dårlig for Monique Samuels

Når du kom tilbake til « Husmødrene », nevnte du de negative opplevelsene du har hatt. Hva med positive erfaringer du har hatt fra å være en del av franchisen? Kan du snakke litt om det?

Å, absolutt. En av de største grunnene til at jeg til og med ble med var plattformen, og plattformen har vært fantastisk. For å kunne ta foreldrenes Not For Lazy Moms, som startet som en Facebook-side for foreldre, har nå blitt et nettsted som har hjulpet mange mennesker. Vi har en YouTube-kanal, og vi har en podcast. Det har vært fantastisk å bare se den vokse. Så plattformen har vært flott.

Jeg elsker også det faktum at folk var i stand til å være vitne til noen av mine mest dyrebare øyeblikk med familien min, til og med graviditeten min da jeg hadde Chase, for å kunne oppleve det og dele det med mennesker. Da jeg fikk spontanabort, tillot det meg virkelig å uttrykke hvordan det virkelig føltes, smerten jeg følte som gikk gjennom det – for så å innse at så mange kvinner der ute har gått gjennom det og kan forholde seg, og vi snakker bare ikke om den. Så det har vært en veldig øyeblikkelig opplevelse.

Jeg føler at det har hjulpet familien min på flere måter enn det har skadet familien min. Det hjalp definitivt meg og mannen min til og med å komme tilbake til datingscenen. Jeg husker før vi startet, du gikk gjennom de øyeblikkene du har barn, du er gift, og du bare er foreldre. Dere legger egentlig ikke vekt på hverandre og prøver virkelig å date. Showet, med all filmopptaket som var involvert, fikk virkelig mannen min og jeg ut av huset. Det tillot oss å se, som: « Whoa, jeg skjønte ikke engang at det er så lenge siden vi har hatt øyeblikk uten barna og bare har vært i stand til å samhandle med andre par. »

Så det har vært bra på noen måter. Jeg kan absolutt si det. Jeg mener, plattformen de har opprettet, har vært en stor plattform, og folk ser virkelig på menneskene som er involvert i Housewives-serien. Så jeg er bare takknemlig for å ha vært en del av en så fantastisk plattform som de har der.

Monique Samuels avslører det mest overraskende ved å være en ekte husmor

Hva med fansen? Jeg nevnte du hatere. Åpenbart vil det alltid være en del av « Real Housewives » -franchisen. Men har det vært positive erfaringer med fans?

Absolutt. Veldig støttende. Jeg elsker det, fansen og tilhengerne av showet. Jeg mener, da jeg gikk bort, var jeg som: « Åh, det kommer nok til å bli mange som er sint på meg. » Men det var flere som forsto. De var akkurat som: « Vi skjønner det. Jeg skjønner hvorfor du dro. Vi er ikke engang sint på deg. » Noen mennesker var som: « Jeg kommer til å savne deg, men jeg skjønner det. » Mange mennesker forstod virkelig det.

Jeg antar meg selv og familien min, vi har virkelig resonert med mange mennesker der ute, og det har vært en velsignelse. Jeg har flere som støtter enn det motsatte når det kommer til fansen. Så det har vært en flott totalopplevelse. Jeg elsker at det er tillatt for meg å bare være fri med å la folk uttrykke seg og fortelle meg hva de synes om meg basert på det de ser på showet. Men samtidig er jeg så ubemannet fordi jeg vet hvem jeg er. Så jeg er som: « Vel, jeg mener, du kan bedømme hva du vil ut fra den tiden du har sett meg på showet. » Men det er bare hyggelig at vi kan ha den åpne samtalen.

Hva var det folk som ser på « RHOP » kanskje ikke skjønte at kvinnene gikk gjennom som en del av showet? Var det noe som virkelig overrasket deg?

Ja. Jeg tror den største sjokkfaktoren for meg var hvor mye tid faktisk er involvert. Jeg trodde at det bare skulle være, « OK, vi filmer i fire måneder, og så er vi ledige. Vi er borte. Jeg kan reise. Jeg kan gjøre det jeg har gjort. » Nei, det er lengst fra sannheten. Jeg skjønte ikke hvor mye jobb det er å gjøre reality-TV. Jeg snakker om at det er vanskelig å planlegge noe i løpet av disse månedene med filmen. Jeg mener, du må være på vakt.

Og selv når vi er ferdig med å filme, må du trykke. Du må opprettholde dine sosiale medier. Du må markedsføre showet. Du må markedsføre ditt eget merke. Og så snart du er ferdig med å filme, nå er det på tide å fly. Da må du gjenoppleve alt du har gjennomgått i alle disse månedene. Nå filmer vi gjenforeningen, og så er vi tilbake til filmen neste sesong. Det er uendelig.

Jeg ante ikke at det var en 365-dag-i-år-jobb, og det er det virkelig. Det er mye arbeid. Så jeg tror det virkelig sjokkerte meg fordi jeg har sett reality-TV i årevis, og jeg visste aldri hvor mye som virkelig var involvert for å få et show til å skje.

Ikke alt filmet for RHOP ble sett på showet

Åpenbart er det i virkeligheten TV mange ting som blir filmet som aldri kommer til lufta.

Å, så mye. Jeg mener, du vil bokstavelig talt filme noen scener, og du vil glemme at du var sint på en person mens du ser på dette showet, fordi de ikke viste den delen der du sprengte og deretter hadde uenighet eller noe. Så, jeg mener, det har vært tider der jeg var som: « Vent, jeg glemte at jeg var sint på henne, og nå er vi alle kjempegode. Hold opp. » Så det skjer faktisk. Du glemmer mye. Det er mye som går og blir igjen på kappegulvet.

Er det en merkelig opplevelse å se livet ditt spille på TV?

Det er egentlig ikke rart fordi jeg ikke føler at jeg ser på livet mitt. Jeg ser på noe som er underholdende, fordi jeg filmer det virkelige livet mitt. Men når de tar alt, redigerer og hugger det opp, skaper de en helt annen historie enn det som faktisk skjedde, i de fleste tilfeller. Så jeg ser på det som ren underholdning. Noen ganger får jeg et spark ut av det. Noen ganger sender jeg en sms til redaksjonen eller produsentene, som: « Hva gjør dere alle? Virkelig? Slik skjedde det ikke. » Så jeg ser det bare som underholdning.

Hva er det neste for Monique Samuels?

Så du har « Bindertime Stories », essensielle oljer. Hva blir det neste? Noen andre satsinger på verkene som vi kan se frem til?

Akkurat nå jobber jeg med neste bok. Så du vil se bak meg, « Potty Training Mommy and Daddy. » Jeg jobber med en bok som heter « The Survival Bible. » Det kommer nok til å ta en stund før jeg faktisk kan slippe den, for jeg prøver virkelig å være så gjennomsiktig og åpen som mulig. Jeg beskriver forskjellige forhold og situasjoner. Jeg presenterer et problem, og så viser jeg deg hvordan jeg klarte å navigere gjennom den virkelige opplevelsen. Så det er det neste jeg jobber med.

Jeg holder fortsatt på med Mila Eve Essentials. Jeg har bokstavelig talt kartlagt det nye utrullingen av forskjellige produkter for det neste året som jeg sakte kommer til å gi ut. Så jeg jobber med Mila Eve Essentials hver eneste dag. Jeg velger enten emballasje – broren min designer faktisk emballasjen min, så jeg jobber alltid direkte med ham om det – [or] finne ut hva vi kan legge til på nettstedet for å være mer nyttig for folk som bruker det.

Så, Not For Lazy Moms, er vi i ferd med å begynne å gjøre noen live-arrangementer igjen, nå som pandemien opphører og folk føler seg mer komfortable med å komme ut av huset. Så nå skal vi begynne å gjøre flere live-arrangementer. Vi vil forhåpentligvis begynne å gjøre flere liveshow, tilbake til podcastene våre og virkelig forbedre det. Et av mine største mål var å gjøre en tur, så det gjør vi. Jeg skal gjøre min offisielle bokutgivelse. Siden jeg slapp den under pandemien, fikk jeg ikke gjøre det personlig.

Jeg samarbeider med Kendra Scott, og vi skal gjøre en boksignering med dem når de lanserer sin nye herreklærlinje … Jeg vil ha mer informasjon på nettstedet mitt for Not For Lazy Moms om de begivenhetene som snart kommer .

Veldig spennende. Det høres ut som om du er enda travlere enn du var med « Husmødrene. »

Å, mann. Jeg var opptatt før jeg begynte, og jeg er fortsatt opptatt selv nå. Jeg kan ikke engang forestille meg å måtte filme. Der jeg er akkurat nå i livet, kan jeg ikke engang forestille meg å måtte passe inn i kameraer etter planen. Fordi jeg er mett, er jeg lastet, jeg har tre barn, en mann, en papegøye. Jeg er som, « Vi er låst og lastet her borte. » Bedriftene slutter bare.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her