Nicki Minaj ble ærlig om sønnens fødsel med fans under en Q & A-sesjon 30. desember 2020. Rapperen « Anaconda » snakket om det lille barnet hennes og noen av utfordringene ved morskap under en prat med fans på Twitter.

Minaj holdt det ekte under samtalen, og snakket om alt fra smertefull amming til hvordan vannet hennes brøt. Den nye mamma husket videre Twitter« Jeg var rumpenaken. Kom akkurat ut av dusjen og spurte ham [husband Kenneth Petty] å gni ryggen min. Så snart jeg begynte å skyte over til ham i sengen, følte jeg bare at vannet begynte å komme ut. Jeg var merkelig rolig og sa stille « omg, jeg er i ferd med å bli i fødsel. »  »

Den multiplatina-selgende rapstjernen delte til og med fødselshistorien sin i en tweet med fans. Førstegangs moren sa at hun var i fødsel « hele natten » og at hun var i stand til å få en vaginal fødsel, støttet av epidural. « Jeg presset i 2 1/2 timer, » forklarte hun. « Kun [because] først slitnet ikke epiduralen nok til at jeg kjente meg presse. En gang jeg var i stand til å føle smertene, dyttet jeg ham ut. « 

Fortsett å lese om Minajs oppriktige prat om sønnens fødsel.

Hvordan Nicki Minaj tilpasser seg foreldre

Babyen Nicki Minaj og mannen hennes, Kenneth Petty deler sammen, er nå 3 måneder gammel. Paret har ikke delt et bilde av sønnens ansikt eller navnet hans. Rapperen har for det meste holdt detaljer om sønnen privat, så hennes vidåpne chat med fans var en overraskelse.

Minaj tilsto at Ciara har vært « så hjelpsom, « ga foreldreråd, og Ariana Grande sendte sønnen » nydelige gaver. « Minaj også twitret om amming til fansen hennes. Hun skrev om sønnen sin: « Han hadde ingen problemer med å amme. Han slo seg fast på sykehuset, noe som var veldig overraskende for meg. Jeg var redd han kanskje ikke ville gjøre det. Men amming er veldig smertefullt. Pumping er også. Kvinner lager dette ser altfor lett ut. Mødre er virkelig superhelter.  » Vi kunne ikke være mer enige!

Siden denne nye mammaen er en dronning av virksomheten, tok hun et sekund for å prate om sin kommende dokumentarserie på HBO Max. Minaj twitret til en fan som ba om mer informasjon om graviditeten hennes, « Du må vente på dokumentaren. » Å, det vil vi!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her