Nicolas Cage fikk først sin store pause i Hollywood i filmen «Valley Girl» fra 1983. Actionstjernen spilte videre i klassiske filmer som «The Rock», «The Cotton Club» og «Ghost Rider» i 2007, men helt siden har Cage tatt et skritt tilbake fra Hollywood-storfilmer og inn i mer uavhengige filmer.

I sin siste satsing fra 2021 spiller Cage i indiefilmen «Pig», hvor han spiller Rob, en mann med, vel, en kjæledyrsgris. Historien følger Robs forhold til kjæledyret sitt og hans tidligere liv som kjendiskokk, ifølge Fox News. «Jeg vet ikke nøyaktig hvorfor Rob forlot stjernen,» sa Cage til Fox News om filmen. «Det er aldri fullstendig forklart, og jeg liker det med filmen. Men når det gjelder meg, vet jeg ikke om jeg vil tilbake. Jeg vet ikke om jeg vil lage en ny Disney-film . Det ville være skremmende. Det er et helt annet klima. Det er mye frykt der. «

Så hva er den virkelige grunnen til at Cage ikke vil gå tilbake til å lage Hollywood-hits? Frihet … forklarer vi.

Nicolas Cage ønsker å lage uavhengige filmer

Skuespiller Nicolas Cage avslørte at hans tilknytning til karakteren Rob i indiefilmen «Pig» kommer fra hans eget ønske om å bli i den uavhengige filmverdenen i stedet for å vende tilbake til Hollywood-hits som lanserte karrieren hans på 1990-tallet.

«Jeg føler at jeg har gått ut i min egen villmark og at jeg har forlatt den lille byen som er Hollywood,» sa skuespilleren, ifølge Fox News. «Da jeg lagde Jerry Bruckheimer-filmer back-to-back, var det bare et høytrykksspill. Det var mange morsomme øyeblikk, men samtidig var det også» Vi skrev denne linjen. Det må være sa denne måten. «»Skuespilleren understreket også hvor mye frihet som spiller i indiefilmer tildeler ham. «De hadde satt et kamera på deg og fotografert deg, og bestilt deg: «Nå sier rulleskøyteopplæringshjulene.» Jeg vil si: «Jeg skal gjøre det, men jeg vil også prøve det på denne måten,» avslørte Cage. «På uavhengige filmer har du mer frihet til å eksperimentere og være flytende. Det er mindre trykk, og det er mer oksygen i rommet.»

Skuespilleren fortsatte med å fortelle fansen at han ønsker å ha en «mye mer stille og målt ytelsesstil», og bryte fra «det som ble ansett som god ytelse ved å være naturalistisk eller fotorealistisk eller minimalistisk.» Og for fans som savner hans suksessrike hits, vel, bakkatalogen hans har mye å velge mellom!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her