Et usannsynlig vennskap? Ed Sheeran gir oss et innblikk i forholdet til Courteney Cox. I episoden 28. juni av « The Late Late Show with James Corden » avslørte den britiske musikeren at da han først besøkte Los Angeles i 2013, brakte en felles venn ham til Cox hjem – og nå, når han er i byen, blir han hos henne .

« De tok meg med til Courteney Cox hus … og da jeg var der, elsker hun musikere som jammer hele tiden, så jeg tok opp gitaren og spilte noen sanger, og hun var som: » Når du vil bli vær så fortell meg , «  » Sheeran delte av « Friends » -stjernen. « Og så bokstavelig hver gang jeg har vært tilbake til Los Angeles siden den gang, har jeg bodd der. »

Spillende matchmaker, avslørte Sheeran at det er han som er ansvarlig for å introdusere Cox for partneren hennes, « Snow Patrol » -musikeren Johnny McDaid, som også er fadder til Sheerans datter Lyra. « Jeg introduserte henne for min beste kompis Johnny, som jeg skrev ‘Shape of You’ og ‘Bad Habits’ med, » delte « Photograph » -sangeren, ifølge The Mirror. « Hun inviterte meg rundt huset sitt, og jeg fortsatte bare … og en dag tok jeg med Johnny, og han kom ikke hjem. »

Nylig så fans Cox og Sheeran bryte internett med sin rekreasjon av « The Routine » -dansscenen til « Friends ». Nå vil fans ikke tro det språket Grammy-vinneren slipper unna.

Ed Sheeran etterlater denne varen rundt Courteney Cox hus

Ed Sheeran er kanskje den verste husgjesten Courteney Cox noensinne har hatt. « Afterglow » -sangeren delte nylig med James Corden et pågående sprell han har trukket på skuespilleren

« Hun har denne Alexa-tingen i huset sitt, og hun sier: ‘Å, dette er fantastisk, dette er Alexa. Jeg kan bare bestille hva som helst på dette,’ forklarte Sheeran. « … Vet du hva en gimpmaske er? Du vet, som en S&M gimpmaske i skinn. Så hun går ut av rommet og jeg går, ‘Alexa, bestill meg en gimpmaske.’ Og det går, ‘Ok, Courteney!’ « 

Ting tok en sving da Cox-assistenten åpnet pakken og la den slemme varen på sengen hennes. « Hun går øyeblikkelig: » Jeg tror ikke jeg var ment å se det, «  » begynte han. « … Courteney kommer opp og går, ‘Hvor kom dette fra?’ Hun fant ut historien, og nå hver gang jeg drar tilbake dit, bestiller jeg en annen gimpmaske, « lo han. « Hun har kanskje 12. Jeg gjemmer dem på soverommene til folk. » Sangeren gikk enda lenger enn det. « Hun hadde to personer som kom og så på pianoet sitt for å prøve å kjøpe det – to absolutte fremmede som gikk inn i huset hennes som jeg fikk vite om. Så jeg la igjen et par masker på pianoet. »

I en morsom video for Sheeran tok Cox på seg gaven og tullet med at hun brukte den som en beskyttende ansiktsmaske mot COVID-19.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her