Nygifte Gwyneth Paltrow kunne ikke vært lykkeligere for tiden.

Under hennes intervju med forsidehistorien i november 2018 med Marie Claire Storbritannia, publisert på onsdag 3 oktober 2018, filmstjernen, som giftet seg med produsent Brad Falchuk i løpet av helgen, åpnet opp om å bli hitched for andre gang.

« Jeg tror at ekteskap er en virkelig vakker, edel og verdig institusjon, forfølgelse og bestrebelse, » sa hun til bladet. « Fordi jeg tror ikke du gifter deg, og det er det – jeg tror det er begynnelsen. Du oppretter denne tredje enheten, dette tredje e- være som du må nære og ta vare på. » Paltrow la imidlertid til: « En stund tenkte jeg at jeg ikke vet om jeg noen gang ville gjøre det igjen. Jeg har barna mine – hva er poenget?

Men som Avengers: Infinity-krigen Stjernen forklarte: « Og så møtte jeg denne utrolige mannen, som fikk meg til å tenke, nei, denne personen er verdt å forplikte seg til. » Hun fortsatte: « Jeg er veldig mye den gifte typen. Jeg elsker å være kone. Jeg elsker å lage et hjem. »

Som Nicki Swift Tidligere rapportert, Paltrow, 46, og Falchuk, 47, knyttet knuten i en stjernespekket seremoni holdt på skuespillerens hjem i Hamptons lørdag 29 september. Goop guru, selvfølgelig, var tidligere gift med Coldplay frontmann Chris Martin. Det tidligere paret hadde rømte i 2003, før de skilte seg 11 år senere. De deler to barn sammen: den 14 år gamle datteren Apple og den 12 år gamle sønnen Moses. I mellomtiden markerte hennes bryllup med Falchuk også det andre ekteskapet for den tidligere Fryd Produsent. Han og ekskona Suzanne Bukinik, som han deler to barn med, avsluttet skilsmissen i 2013.

Det nygifte paret møttes for første gang på settet med Fryd i 2014, og annonserte sitt engasjement i november 2017 – et helt år etter Utgjør medskaper faktisk foreslått. Mens de brøt sin taushet om deres hemmelige engasjement måneder senere, uttalte det lykkelige paret til God morgen Amerika, « Vi føler oss utrolig heldige som har kommet sammen på dette tidspunktet i våre liv når våre kollektive suksesser og fiaskoer kan tjene som byggesteiner for et sunt og lykkelig forhold. »

Paltrow og Falchuk var ikke den eneste celeb-paret som feiret sine nuptials i løpet av helgen. Food Network-stjernen Alton Brown giftet seg med sin forlovede, interiørdesigneren Elizabeth Ingram, i en privat seremoni holdt på en båt i Charleston, S.C.

Gratulerer igjen til Paltrow og Falchuk på deres bryllupsnyheter!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her