Sangeren og skuespilleren Olivia Rodrigo har tatt 2021 med storm og har ingen planer om å bremse når som helst snart.

Tenåringssensasjonen startet året med å gi ut debut-singelen, «Drivers License», som ble en global smash. I følge SPIN oppnådde sangen flest Spotify-streams på en enkelt dag for et ikke-høytidsspor og flest streams på en enkelt uke med 65 millioner. Det er imidlertid ikke alt. «Drivers License» nådde 100 millioner streams på bare åtte dager, og ble den raskeste sangen til å gjøre det. Singelen toppet US Hot 100 og hjalp Rodrigo til å bli den første kvinnelige siden Carrie Underwood i 2005 til å nå nr. 1 med en debututgivelse.

«High School Musical: The Musical: The Series» -skuespilleren ga ut oppfølgingssingelen, «Deja Vu», og har kunngjort debutalbumet, «SOUR.» 13. april 2021 la Rodrigo ved det offisielle kunstverket og informerte sine følgere på Instagram om at plata vil falle 21. mai. LP-en vil bestå av 11 spor, inkludert hennes to allerede utgitte singler.

I et nylig intervju diskuterte Rodrigo det kommende albumet og sammenlignet det med en ikonisk utgivelse fra 1990-tallet. Fortsett å lese for å finne ut hva hun sa.

Olivia Rodrigo deler at albumet hennes føles veldig skikkelig

Olivia Rodrigos to første singler – «Drivers License» og «Deja Vu» – har vist frem sine utrolige ferdigheter med låtskriving. I et nylig intervju for Apple Music åpnet chart-topper seg om hennes etterlengtede debutalbum, og forklarte at det er «det beste jeg kan gjøre akkurat nå», per Music News.

«Det føles veldig vondt for meg, noe jeg virkelig liker. Det minner om slags album [Alanis Morissette’s] «Jagged Little Pill» som jeg elsker, «fortsatte hun.» Jeg snakket om dette med deg før, men jeg er super, super kritisk til alt, men jeg er veldig fornøyd med dette albumet. Og det skjer ikke veldig ofte der jeg føler meg helt sikker. «

Alanis Morissettes «Jagged Little Pill» er fortsatt et av de mest ikoniske albumene på 1990-tallet og vant den kanadiske stjernen en Grammy Award for Årets Album. Hun er imidlertid ikke den eneste prisbelønte låtskriveren Rodrigo ble påvirket av. I følge The Official Charts uttrykte hun også sin kjærlighet til Taylor Swift.

«Jeg vokste helt opp med å se meg selv i henne,» forklarte Rodrigo. «Hun er åpenbart en så personlig låtskriver. Og jeg tror jeg er en veldig personlig låtskriver også. Jeg henter mye inspirasjon fra mitt personlige liv. Og så hadde hun skaffet seg Lover, hun er lykkelig forelsket. Hun skriver mange sanger om forhold, som jeg også gjør. Hun er en så glimrende historieforteller. «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her