Paris Hilton støtter #FreeBritney og «vil fortsette å si det til hun er fri. «Arvingen deler sine tanker om sangers følelsesmessige konservatoriumshøring mens hun adresserer en kommentar som ble gitt om henne.

Spears henviste til Hiltons påstander om misbruk mens de var på Utahs Provo Canyon School under høringen 23. juni, med popstjernen som avslørte at hun ikke trodde Hiltons beskyldninger og fryktet å snakke om sitt eget traume ville bli mottatt på samme måte.

«For å være ærlig med deg, Paris Hilton-historien om hva de gjorde mot henne på den skolen, trodde jeg ikke noe av det,» sa «Stronger» -sangeren, som har vært under et konservatorium de siste 13 årene. «… Kanskje jeg tar feil, og det er derfor jeg ikke ønsket å si noe om dette til noen [or] til publikum fordi jeg trodde folk ville gjøre narr av meg eller le av meg og si: «Hun lyver, hun har alt, hun er Britney Spears.» Jeg lyver ikke. Jeg vil bare ha livet mitt tilbake «(via Us Weekly).

«Simple Life» alun vet hvordan det er å ikke bli trodd og berømmer sangeren for å være ren om sin opplevelse. Fortsett å lese for å finne ut alt Hilton hadde å si om saken.

Paris Hilton kjenner Britney Spears sanne intensjoner

Paris Hilton setter rekorden rett og vet at Britney Spears ikke hadde dårlige intensjoner når hun refererte til påstandene hennes om misbruk av barndommen under hennes bønn om frihet.

«Britney er så utrolig modig og en inspirasjon for å snakke sin sannhet,» Hilton twitret 6. juli. «Jeg vet at hun ikke mente det på den måten. Hun mente da hun så det, hun kunne ikke engang tro det. Det hun sa var, folk hører det,» Det er Britney Spears » [or] «Det er Paris Hilton. De har disse perfekte livene. Hvem skal tro [it]? Jeg trodde ikke engang Paris, hvem skal tro meg? «»Hilton sa på podcasten sin:» Dette er Paris. «» Jeg tror det bare var en misforståelse fra medias side. «

«Stars Are Blind» -sangeren forsto at Spears bare brukte den som «et eksempel», men hun var knust over å høre hvor mye smerte og kontroll Spears hadde blitt utsatt for. «Det knuste hjertet mitt,» sa Hilton. «Å takle det som tenåring var vanskelig, men jeg kan fortsatt ikke forestille meg som voksen etter å ha jobbet hele livet … Hun har bygget et stort imperium. Hun er en legende, hun er et ikon, hun er en mor. Hun er fantastisk, og hun får disse menneskene til å kontrollere pengene sine, livet sitt. «

DJ-en deler at hun «alltid vil elske og støtte» popstjernen, og selv om det er «ikke rettferdig», er hun så stolt av henne for å snakke og «bruke stemmen.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her