Det er trygt å si at Piers Morgan ikke er Meghan Markles største fan. Faktisk er han ingen fan i det hele tatt. Journalisten forlot faktisk ITVs «Good Morning Britain» i mars 2021 etter at han anklaget hertuginnen av Sussex for å lyve under sitt sittende intervju med Oprah Winfrey, og tilbakeslag fulgte, ifølge BBC News. « På mandag sa jeg at jeg ikke trodde på Meghan Markle i hennes Oprah-intervju. Jeg har hatt tid til å reflektere over denne oppfatningen, og det har jeg fortsatt ikke. Hvis du gjorde det, OK. Ytringsfriheten er en bakke jeg » Jeg er glad for å dø videre. Takk for all kjærlighet og hat. Jeg skal bruke mer tid på meningene mine, » Piers twitret kort tid etter å ha gjort sin mening om Meghan kjent på lufta.

Mens Morgan ikke lenger er på «Good Morning Britain», har han fortsatt å slenge ut hertuginnen på sosiale medier og i ulike intervjuer han har gitt de siste månedene. I desember, for eksempel, tok Morgan igjen sikte på hertuginnen av Sussex, like etter at en domstol dømte henne til fordel i søksmålet hennes mot Daily Mail. « Legg bort din koselige champagne, prinsesse Pinocchio – domstolen for opinionen vet nå at du er et lurt manipulerende stykke arbeid som bare ønsker å beskytte privatlivet ditt slik at du kan selge det, » skrev Morgan i sin Daily Mail-spalte . Nå, med en ny spillejobb med The Sun, ser det ut til at Morgan akkurat har begynt – og han har utstedt litt av en advarsel til Meghan.

Piers Morgan gir Meghan Markle beskjed om at han er tilbake

Piers Morgan vil lansere sin nye spalte med The Sun i løpet av den andre uken i januar, og det høres ut som han ikke vil holde tilbake når det kommer til kritikken av Meghan Markle. « Spalten heter « Usensurert » fordi den gjør det som står på boksen. Faktisk ble jeg sensurert på min forrige jobb og fortalte at [apologize] til Meghan Markle for en ærlig oppfatning, noe jeg åpenbart ikke hadde tenkt å gjøre. Påtrengende lille prinsesse Pinocchio prøvde sitt ytterste for å avbryte meg, og hun vil få en veldig ubehagelig overraskelse når jeg, som Lazarus, kommer ut av hiet mitt, » sa Morgan i forkant av sin nye rolle. Han la til at han ser frem til å jobbe for et utløp hvor han er « fri til å uttrykke [his] meninger. »

Selvfølgelig vil Morgan mer enn sannsynlig fortsette å slå Meghan på sosiale medier også – som han gjorde den 20. desember. Morgan delte en melding om at Ofcom mottok flere klager enn noen gang før i 2021, takket være Morgans kommentarer om hertuginnen av Sussex. « Glad for å ha utført det mest klagede øyeblikket på britisk TV for 2021… spesielt fordi hver eneste av de absurde klagene ble avvist. Takk prinsesse Pinocchio, » han twitret.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her