Prins Harry har vært åpen om forholdet til faren prins Charles, som for tiden er litt frostig. Hans bombeintervju med Oprah Winfrey i mars satte ikke faren hans i beste lys da han sa (via Town & Country): «Min far og min bror, de er fanget. De får ikke dra. Og jeg har enorme medfølelse for det. «

Harry avslørte også at det er enormt mye press som medlem av den kongelige familien, siden alle ser på hvert eneste trekk. «Det er en del av jobben,» sa han. «Det er en del av rollen. Det er det som forventes, uansett hvem du er i familien, uansett hva som skjer i ditt personlige liv, uansett hva som nettopp har skjedd.»

Han ser ut til å være forpliktet til å forbedre forholdet til faren, og legger til: «Det har skjedd mye vondt. Og jeg vil fortsette å gjøre det til en av mine prioriteringer å prøve å helbrede det forholdet.» Hvor står Harry og Charles i dag? Fortsett å lese for mer informasjon.

Prins Harry vil bryte syklusen til familiens «genetiske smerte»

Prins Harry tente på prins Charles under opptredenen på Dax Shepards «Armchair Expert» podcast, hvor han sa at han flyttet til California for å «bryte syklusen» av «smerte» han utholdt som medlem av den kongelige familien (via Daily Mail). Harry hevdet at faren «led» fordi han ble oppdratt av dronning Elizabeth og prins Philip, og senere «behandlet meg slik han ble behandlet», og refererte til det som «genetisk smerte.»

Harry tok sin far til oppgave da han åpnet seg for sine tilsynelatende intense måter, og sa: «Jeg tror ikke vi burde peke fingeren eller skylde på noen, men absolutt når det gjelder foreldre, hvis jeg har opplevd noen form for smerte eller lidelse på grunn av smerten eller lidelsen som kanskje min far eller foreldrene mine hadde hatt, skal jeg sørge for at jeg bryter den syklusen slik at jeg ikke gir den videre, i utgangspunktet. » Han fortsatte, «Det er mye genetisk smerte og lidelse som overføres uansett, så vi som foreldre burde gjøre så godt vi kan for å prøve å si» vet du hva, det skjedde med meg, jeg skal sørge for at skjer ikke med deg. «

Harry sa at ting begynte å være fornuftige da han samlet prins Charles «liv og fikk en bedre forståelse av hans strenge bakgrunn. Han la til: «Jeg flyttet hele familien til USA, det var ikke planen, men noen ganger må du ta avgjørelser og sette familien din først og sette din mentale helse først.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her