1. juli markerte prinsesse Dianas 60-årsdag, og blant de som hyllet den avdøde prinsessen var hennes tidligere kokk, Darren McGrady. Da han delte på YouTube-kanalen sin, «kjente han henne i 15 år og lagde mat for henne i 11 år da hun kom for å bli hos The Queen på Balmoral, Sandringham og Windsor Castle og var hennes personlige kokk de siste fire årene av henne liv.» I feiringen av sin tidligere sjef delte McGrady noen gode minner fra Diana, og ga fansen et nytt innblikk i hennes personlige liv.

Han bemerket at hun hadde «en enorm innvirkning» på ham, og han åpnet seg for hvor inspirerende hun var, og bemerket: «Da jeg begynte å lage mat for henne, var hun beskytter av 119 forskjellige veldedige organisasjoner, trente på treningsstudioet hver dag og bare så det beste hun noensinne har gjort. » Men hun var også jordnær. Som McGrady lattermildt husket: «Jeg husker at hun kom ned til kjøkkenet på Windsor Castle ikke lenge etter at Harry var født, og hun sa:» Hold Harry for meg, jeg vil spise litt frokostblandinger. « Jeg sa: «Din kongelige høyhet, jeg har aldri holdt en baby før i mitt liv,» og hun lo og hun sa: «Hold Harry!» «Hun ble raskt en fast inventar som» hun elsket å komme inn på kjøkkenet og bare hun satt der og pratet. Hun hadde ofte bare sittet oppe på benken eller på brystet, og hun elsket å snakke om Phantom of the Opera og Les Miserables, «samt den britiske såpen EastEnders, avslørte han.

Brant prinsesse Diana nesten slottet og laget pasta?

Blant hans søte erindring om prinsesse Diana delte kokk Darren McGrady også favorittmatene hennes – fylte paprika, fylt aubergine og brød- og smørpudding («det var sannsynligvis hennes favorittdessert» – og bemerket at hennes favorittmåltid hele tiden «var en fat kalt egg Suzette. «Men kanskje den beste anekdoten av alle var den som viste hennes mangel på ferdigheter på kjøkkenet. Jeg innrømmet at» hun ikke var en god kokk, «avslørte McGrady,» jeg lagde mat til prinsessen mandag til fredag. og i helgene la jeg faktisk mat i kjøleskapet til henne, «komplett med klistrelapper som hadde instruksjoner om hvordan man mikrobølgeovn hvert måltid.

Det hindret henne ikke i å prøve seg på matlaging. «En søndag fikk hun en venninne til å komme, og de bestemte seg for å lage pasta og litt spaghettisaus,» husket han. «Og de pratet, pastaen kokte over, og den satte pilotlysene på gassen. Hun kom inn på kjøkkenet litt senere, hun kjente lukt av bensin, hun ringte palassets brannvesen.» Da han kom tilbake til jobb på mandag, «kom hun løpende inn på kjøkkenet. Hun sa:» Darren, du vil ikke tro det: Jeg lagde mat i helgen! Men jeg satte nesten fyr på hele palasset. «» Men hun fant raskt sølvfôret. «Hun sa:» Jeg var så nervøs at jeg ringte palassets brannvesen, og de kom alle sammen, men det beste var at jeg hadde 12 kjipe brannmenn for meg selv! «

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her