27. september ble R. Kelly funnet skyldig i åtte anklager om sexhandel og én for ran av en føderal jury i New York, som rapportert av The New York Times. R & B-sangeren er for tiden varetektsfengslet, med straffeutmåling planlagt 4. mai 2022. Etter den en måned lange rettssaken uttrykte R. Kellys ofre sin takknemlighet overfor juryens skyldige dom.

« I dag ble stemmen min hørt, » leste en grafisk Jerhonda Pace som ble delt på Instagram. I bildeteksten skrev hun: « Jeg er glad for ENDELIG å ha lukket dette kapitlet i livet mitt. Jeg vitnet og juryen fant ham skyldig. » Hun fortsatte: « Uansett hva du synes om meg eller hvordan du føler om ting; i dag har jeg laget historie. » Et annet offer, identifisert som Sonja, innrømmet også at hun er klar til å starte sitt nye liv etter Kellys skyldige dom. – Jeg har gjemt meg for Robert Kelly i frykt på grunn av trusler mot meg, og jeg er klar til å begynne å leve livet mitt fri for frykt og starte helingsprosessen, sa Sonja i en uttalelse til CNN. « Takk for at du lyste et lys og hjalp meg med å komme meg ut av den steinen som jeg ble værende under altfor lenge. »

I mellomtiden avslørte Kellys tidligere « kjæreste » Azriel Clary litt sjokkerende informasjon bak hennes beryktede Gayle King -intervju fra 2019. Bla videre for alle detaljene.

Azriel Clary sier at R. Kelly fikk dem til å « øve » hver dag

I 2019 satte R. Kellys live-in « kjærester » Azriel Clary og Joycelyn Savage seg ned med Gayle King på « CBS This Morning. » Under intervjuet forsvarte de to sangeren mot påstander om at han holdt dem som gisler. « Dere vet ikke sannheten, » sa Clary til King. « Dere tror på en fasade som foreldrene våre sier. » (Ett år senere avslørte Clary at hun var blant Kellys mange ofre for seksuelle overgrep, via The Sun.)

I 2021, bare noen få dager etter at Kelly ble funnet skyldig i sexhandel, satte Clary rekorden. Kvinnen snakket igjen med King på « CBS Mornings » og avslørte at sangeren trente henne og Savage om hva hun skulle si, og ble værende i rommet under intervjuet, uten at King visste det. « Han ba oss om å være sint og være opprørt, » sa Clary. « Før det intervjuet lot han oss øve hver eneste dag … Svar på spørsmål. Og hvis han ikke likte svarene våre, ville han fortelle oss nøyaktig hva vi skulle si og hvordan vi skulle si det. » Hun la til at Kelly var « så fornøyd » med intervjuet deres i 2019.

Senere tok Clary ansvar for det hun sa for to år siden. « Du er aldri for gammel til å våkne opp og si, » Hei, jeg trodde dette var bra for meg, men det er det faktisk ikke, « la Clary til. « … Det var viktig for meg å komme tilbake hit og se deg igjen fordi det er greit å ombestemme deg. Det er greit å be om unnskyldning og tilgi deg selv, enda viktigere. Det var egentlig det jeg måtte gjøre. »

Hvis du eller noen du kjenner har vært utsatt for seksuelle overgrep, er hjelp tilgjengelig. Besøk Voldtekt, misbruk og incest National Network nettsted eller kontakt RAINNs nasjonale hjelpelinje på 1-800-656-HOPE (4673).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her