Rebel Wilson ble ærlig om fruktbarhetskampene sine i et nytt Instagram-innlegg lastet opp 2. mai. «Pitch Perfect» -skuespillerinnen har vært på en helsereise, bestemt på å gå ned i vekt og å komme i bedre form. Wilson har dokumentert vekttap og treningsreise på Instagram i omtrent et år. Tilbake i februar fortalte Wilson magasinet People at hun hadde mistet 60 pund. «Målet mitt var aldri å være tynn. Jeg fokuserer ikke for mye på tallene. Jeg ser fremdeles ut som meg. Jeg elsker å være kurvete og er fortsatt super kurvig, men bare en sunnere versjon. Det var målet mitt,» sier hun. fortalte uttaket. Hun sa videre: «Jeg prøver bare å oppmuntre alle til å være den sunneste versjonen av seg selv. Det betyr ikke nødvendigvis å være mindre i størrelse, det betyr bare å ikke engasjere seg i usunn oppførsel. Jeg liker å tro at jeg ser bra ut i alle størrelser. . «

To måneder tidligere gjorde Wilson et Instagram Live der hun fortalte fansen at hun hadde bestemt seg for å fryse eggene sine. På den tiden var Wilson 40 år gammel, og hun hadde tenkt på å forberede seg på fremtiden. «Så jeg tenkte fruktbarhet og hadde kvalitetsegg i banken. Jeg var som,» OK, jeg skal gjøre dette, jeg blir sunn, «sa hun. Fem måneder har gått siden Live, og Wilson har bestemt seg for å dele ny informasjon om fruktbarheten sin med fansen. Fortsett å lese for å finne ut hva hun hadde å si.

Rebel Wilson avslørte at hun mottok noen «dårlige nyheter»

I et veldig høytidelig Instagram-innlegg avslørte Rebel Wilson at hun hadde mottatt noen «dårlige nyheter». «Pooch Perfect» -stjernen forklarte at hun «ikke hadde noen å dele den med,» og la til «men jeg må vel si det til noen.» Bildet som fulgte med Wilsons billedtekst, viste at hun sto på noen store steiner på det som så ut til å være en strand. Hun hadde på seg en svart glidelås, hettegenser og et par svarte bukser. Hun så ned, bort fra kameraet, med et trist uttrykk i ansiktet.

«Til alle kvinnene der ute som sliter med fruktbarhet, føler jeg deg. Universet fungerer på mystiske måter, og noen ganger gir ikke alt mening … men jeg håper det er lys i ferd med å skinne gjennom alle de mørke skyene,» Wilsons Instagram bildeteksten fortsatte. Skuespilleren fikk stor støtte i kommentarfeltet til innlegget, med mange brukere av sosiale medier som sympatiserte med det hun går gjennom. Hun utdypet ikke nærmere, men det er tydelig at hun sliter med nyheten om at hun mottok. Fans virker håpefulle om at Wilson vil overvinne disse fruktbarhetskampene, og at hun vil være i stand til å bli mamma når tiden i livet hennes er riktig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her