Reginae Carter, datter av rapperen Lil Wayne og realitystjernen Antonia « Toya » Johnson, har et dristig nytt utseende som får alle til å snakke. Den unge TV-personligheten og skuespilleren har fulgt i sine berømte foreldres fotspor og utviklet en egen underholdningskarriere. Med roller i Pride & Prejudice: Atlanta, Kjære nisse, jeg trenger en date, og Growing Up Hip Hop: Atlanta, sammen med hennes store følge på TikTok og hennes kommende kleslinje, Tom Girl, er det trygt å si at Carter er i ferd med å bli en stjerne. Så hva er hemmeligheten hennes for å oppnå massiv suksess i en så ung alder? Foruten å ha kjendisforeldre, handler Carter om selvtillit – og hun føler seg mer trygg enn noen gang takket være sitt nye utseende.

Carter gikk nylig under kniven for en prosedyre hun alltid har ønsket seg, og hun er stolt av sin beslutning. Hun åpnet seg for avgjørelsen, selvtilliten og kroppspositiviteten i et intervju med Mennesker og sa at hun « ikke bryr seg om hva folk tror. » Les videre for å se hva Reginae Carter hadde gjort og hvorfor hun føler seg tryggere enn noen gang.

Reginae Carter fikk brystimplantater og elsker dem

Fortalte Reginae Carter Mennesker at brystimplantater var noe hun hadde ønsket seg lenge, men at moren hennes, Antonia « Toya » Johnson, ville at hun skulle vente. « Jeg er 21 nå, så hun [Toya Johnson] var som: ‘Jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre. Du ser perfekt ut som du er, men det er hva du vil gjøre. ‘ Så jeg fikk endelig gjøre det, og jeg er så spent på det, « sa Carter.

Carter var tydelig på at hennes beslutning om å få brystimplantater ikke var født av usikkerhet eller samfunnspress, det var bare noe hun ønsket å gjøre for seg selv og ingen andre. Hun erkjente også at selv om det kan være et kontroversielt grep, er hun ikke så opptatt av andres meninger. « Ingen presset meg. Ingen ba meg om å gjøre dette. Jeg føler at jeg ikke hadde samfunnet som sa dette til meg. Jeg føler at det er egenkjærlighet, » sa Carter. « Jeg elsker meg selv. Jeg elsket meg selv før brystene, og jeg elsker meg selv etter. Jeg bryr meg ikke hva folk har å si. »

Den stigende stjernen sa at hun « alltid har vært komfortabel » i sin egen hud og tillegger mye av den selvtilliten til faren, rapperen Lil Wayne. « Min far sørget alltid for at jeg ble fortalt at jeg var vakker, » sa hun. « Så vokst opp, jeg hadde alltid den mentaliteten: Jeg er pen, jeg er vakker. » Hennes selvtillit er virkelig beundringsverdig, og fans oversvømmet hennes første innlegg siden operasjonen med kjærlighet og støtte.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her