Rob Dyrdek virker kanskje ikke som om han har en superstressende karriere, men det har han faktisk på en måte. Du kjenner nok Rob best fra hans periode i MTV som programleder for «Ridiculousness». «Ridiculousness», arrangert av Rob (sammen med Chanel West Coast), katalogiserer virale videoer og internettrender. Robs vei til MTV-berømmelse var heller ikke akkurat tradisjonell. Før han landet på nettverket var han en profesjonell skateboarder som med suksess gjorde beryktet sin til et realityshow kalt « Big & Rob. » Til slutt følte Rob seg selvsikker nok til å pitche sine egne show – « Fantasy Factory » og « Ridiculousness » – til nettverket, per In Touch.

?s=109370″>

Rob har vist seg å være en suksessfull gründer så vel som TV-vert. Da han presenterte « Ridiculousness » og « Fantasy Factory » for MTV, signerte han en kontrakt som sikret at han ville få siste ord om produktplassering og sponsing i showet. « Jeg solgte avtaler til Chevy, Microsoft. Jeg solgte alle mine egne avtaler som jeg skrev episoder rundt for TV-showet, » sa han i en episode av « Trading Secrets »-podcasten. Jeg gjorde alt dette ved å eie den plattformen. Jeg tjente 125 000 dollar per episode – noe som var ganske enestående fra et talentavgiftsperspektiv – men jeg tjente millioner fordi jeg eide plattformen.»

For å gjøre en lang historie kort, Rob slutter i grunnen aldri å jobbe. Den ustanselige grinden kommer imidlertid til å ta sin toll. Heldigvis har Rob funnet en måte å bekjempe stresset på.

Rob Dyrdek har en dyr meditasjonsvane

Rob Dyrdeks hemmelighet til suksess er å meditere hver dag før jobb « Quantified Discipline. Den beste måten å gjøre tilsynelatende umulige vaner om til en livsstil er ved å spore konsistensen din og sette et mål med et tall, » han twitret ved siden av et bilde av seg selv sittende i en kuppelformet meditasjonsstol. « For noen år siden virket ideen om konsekvent meditasjon så vanskelig for meg. »

Når han mediterer, sitter Rob i en Somadome-stol (den ser ut som et romskip) som veileder øvelsen via skiftende lys og lyd. Rob har blitt stadig mer dedikert til velvære ettersom suksessen i karrieren hans har gjort livet hans mer stressende. « Jeg har [the Somadome] i januar 2018, og livet mitt har aldri vært det samme, » sa han til GQ. « Hver eneste dag gjør jeg en 20-minutters guidet manifestasjonsmeditasjon. Den kalibrerer hele din fysiske energi og tankesett inn i alle tingene du håper å oppnå i livet ditt. Jeg bruker den til å føle alle disse tingene jeg ønsker skal skje i fremtiden som om jeg opplever dem. Jeg går aldri glipp av en dag. Jeg ville ikke engang vurdert det. »

Kuppelen kjører rundt $15 000, så den er definitivt ikke for alle. Men på den annen side, med tanke på at Rob angivelig er verdt 100 millioner dollar (per Celebrity Net Worth), kan det være noe med påstandene hans om manifestasjon – så kanskje det er en verdig investering tross alt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her