Tidlig i april 2020, da noen av de første COVID-19 tilfellene i USA ble bekreftet og en bølge av lockdown begynte landsomfattende, avslørte Pink på Instagram at hun og sønnen Jameson viste symptomer på COVID-19.

«Heldigvis hadde vår primærlege tilgang til tester, og jeg testet positivt,» skrev hun, som det var før COVID-19-tester fremdeles var allment tilgjengelige. «Denne sykdommen er alvorlig og reell. Folk trenger å vite at sykdommen berører unge og gamle, sunne og usunne, rike og fattige …» I samme innlegg kunngjorde hun at hun donerte 500 000 dollar til Temple University Hospital Emergency Fond i Philadelphia, hvor moren jobbet i 18 år. Hun donerte også ytterligere $ 500 000 til Los Angeles borgermester Emergency COVID-19 Crisis Fund.

Nå, mer enn ett år etter at hun har pusset med viruset, har Pink avslørt hvor alvorlig hennes kamp med sykdommen egentlig var.

Pink trodde hun skulle dø

Tidlig i mai 2021 dukket Pink opp i Mark Wrights Heart-radioprogram og åpnet oppriktig om sin kamp med COVID-19. Sangeren avslørte at hun trodde hun skulle dø, og til og med gikk så langt som å omskrive sin vilje. «… På det punktet hvor jeg trodde det var over for oss, ringte jeg bestevennen min og sa:» Jeg trenger bare at du forteller [my daughter] Willow hvor mye jeg elsket henne, «sa hun til Wright (via US Weekly).» Det var veldig, veldig skummelt og veldig ille. «

Selv om Pink og sønnen Jameson fikk viruset, gjorde ikke ektemannen Carey Hart og datteren Willow det. Pink hevdet at sønnen Jameson led «det verste av det» under en Instagram Live i april 2020. «Han har fortsatt, tre uker senere, en temperatur på 100,» sa sangeren den gangen.

I løpet av denne tiden skrev Pink singelen «All I Know So Far», som hun forklarte var et kjærlighetsbrev til datteren. «Som foreldre tenker du på:» Hva etterlater jeg til barnet mitt? Hva lærer jeg dem? Skal de klare det i denne verden, denne sprø verdenen vi lever i nå? Hva trenger jeg å fortelle dem hvis dette er siste gang jeg får fortelle dem noe? «»sa hun. «Så det var litt av sangen.»

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her