Omtrent et år etter at Meghan Markle og prins Harry flyttet til USA etter å ha trukket seg som eldre medlemmer av den kongelige familien, bestemte de seg for å gjøre et intervju med Oprah Winfrey der de oppriktig fortalte sin side av historien – og ga publikum noen av årsakene til at de følte at de trengte å forlate Storbritannia. I intervjuet, som ble sendt 7. mars, avslørte Meghan at hun slet med psykiske lidelser – til det punktet hvor hun var selvmordstanker. « Se, jeg skammet meg veldig over å si det den gangen og skamfull over å måtte innrømme det til Harry spesielt, fordi jeg vet hvor mye tap han har lidd, men jeg visste at hvis jeg ikke sa det, så ville jeg gjøre Jeg ville bare ikke være i live lenger, « sa Meghan til Oprah, ifølge NBC News.

Meghan avslørte også at det var bekymringer og samtaler om hvor mørkt [Archie’s] hud kan være når han [was] født « i firmaet, selv om hun og Harry nektet å dele hvem som spesifikt uttrykte disse bekymringene. Alas, dette er bare en håndfull årsaker til at Meghan og Harry bestemte seg for at de trengte en forandring. Selvfølgelig er det noen mennesker som ikke Jeg tror ikke disse påstandene, og en kongelig ekspert ved navn Phil Dampier er den siste på listen. Les videre for å finne ut de dristige påstandene han fremsatte om hertuginnen av Sussex.

Har Meghan Markle noen gang ønsket å leve et kongelig liv?

Den kongelige forfatteren Phil Dampier sa til The Sun’s Fabulous Reporter at han mener at Meghan Markle planla en exitstrategi fra det kongelige livet i årevis. « Jeg kjøper ikke dette fordi de ikke hjalp til med å beskytte Meghan, og jeg kjøper ikke at hun ble drevet ut av rasisme. Jeg tror ikke hjertet hennes virkelig var i det. Når du ser på noen av prosjektene, er hun ble involvert med, og de planla tilsynelatende for et par år siden, « delte han.

Dampier sa videre at han ikke tror Meghan hadde noen planer om å leve et liv som en hertuginne. « Jeg personlig tror hun aldri hadde tenkt å bli i den kongelige familien. Jeg er redd det å skylde på medlemmer av kongefamilien og hoffmenn og hvordan de ble behandlet, er bare en unnskyldning for det de har gjort og for å rettferdiggjøre det de har gjort, « sa han til The Sun.

Hvis du eller noen du kjenner med psykisk helse, kan du kontakte Crisis Text Line ved å sende en SMS til HJEM til 741741, ring National Alliance on Mental Illness helpline på 1-800-950-NAMI (6264), eller besøke National Institute of Nettsted for mental helse.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her