Det høres ut som TV-personligheten Ryan Seacrest hadde det vanskelig på Oscar-utdelingen i 2019.

I løpet av fredagen 1. mars 2019 opptrådte den Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen, den amerikansk Idol programlederen hevdet at han led en stor snubbe etter å ha arrangert arrangementets røde løperdekning for begge E! og ABC … men han er nok glad vi ikke så denne spilles ut på TV.

Mens Seacrest forklarte at han hadde blitt bedt om å presentere Queen på toppen av prisutstillingen for det sistnevnte nettverket, sa de: « De sa: » Vel, du kommer til å gå inn i teatret for første gang. tid og kringkaste et sekund der inne rett før Oscar-utdelingen. ‘ »Han la til, » Så jeg tenkte, « Dette er kult. Jeg får se Oscar-utdelingen med alle filmstjernene. » « 

Dessverre gikk ting ikke nødvendigvis som planlagt for 44-åringen. « Jeg kommer inn og er der og jeg sier: » Kommer neste gang, Queen vil åpne Oscar-utdelingen rett etter dette, « fortsatte Seacrest. « Og jeg ser tilbake fra setet mitt, og vaktmesteren og scenesjefen kommer, og de sier: ‘Mr. Seacrest, bilen din er klar.’ Jeg sa: « Nei, jeg åpnet bare Oscar-utdelingen ved å si at den kommer neste gang på ABC. » Og de sa: ‘Vel, vi har ikke billett til deg.’ « Yikes! Snakk om vanskelig.

Rett etter fant multihylfenet seg i bilen. « Det neste jeg vet, jeg er på Hollywood Boulevard borte fra Oscar-utdelingen, « sa han. » Og LAPD-fyren, politiet er på hjørnet, vinduet er nede. De sier, ‘Å, hei, Ryan. Du går på feil vei. ‘ Jeg sa: ‘Nei, jeg går den rette veien. De har sendt meg hjem for å se på TV som alle andre. ‘ »

Mens han avsluttet historien, sa Seacrest med spøk, « Så jeg gjorde det du gjorde: Jeg bestilte postkamerater, og jeg hadde pizza og så på Oscar-utdelingen hjemme i Uggs! Det var det jeg gjorde. » Stjerner, de virkelig er akkurat som oss.

Det er selvfølgelig trygt å si at Seacrests lavmælte Oscar-opplevelse var å foretrekke fremfor den mer seriøse pressen rundt fjorårets begivenhet. Lesere kan huske hvordan flere kjendiser berømte unngikk ham helt på den røde løperen i 2018 etter at han ble beskyldt for seksuell forseelse i november forrige (via The Hollywood Reporter). Seacrest uttalte seg mot påstandene ved flere anledninger, og E! S etterforskning av saken fant ingen bevis for å støtte påstandene, ifølge USA i dag.

Kontroversen fortsatte imidlertid midt i # MeToo-bevegelsen og Time’s Up-initiativet. Tarana Burke, som grunnla # MeToo-bevegelsen, ba E! å være vert for å hoppe over årets Oscar-dekning, fortellende Variasjon, « De burde virkelig ikke sende ham. » I mellomtiden passerte 16 av de 20 utøverne som ble nominert i skuespillerkategoriene merkbart over Seacrest for å prate med andre journalister på den røde løperen (via Daglig post).

Det skal bemerkes at Seacrest ikke var den eneste E! teammedlem å ha en vanskelig kveld på årets Academy Awards. E! Nyheter medforanker Giuliana Rancic fikk overskrifter under duoens røde løper-begivenhet etter at flere brukere av sosiale medier uttrykte bekymring og kritikk over hennes tynne ramme.

« Er noen andre bekymret for #Giuliana Rancics skjelettfigur? » én person twitret. « Benene hennes spretter ut overalt! Det er IKKE et sunt utseende. #Pleaseat. » Mens noen seere kroppsskamte Rancic, foreslo andre at hun kan ha spiseforstyrrelse. Noen fans benyttet imidlertid anledningen til å komme til forsvar for henne. « Mann, Giuliana Rancic kan ikke ta en pause, » en Twitter-bruker skrev. « Hun har vært ute av rampelyset for en ensom gang, så går hun til Oscar og får vekt på skam med en gang. »

For hennes del valgte Rancic å ikke svare offentlig på kommentaren til sosiale medier denne gangen. Imidlertid er 44-åringen dessverre ikke fremmed for kontroverser som brygger over utseendet hennes. Etter hennes kamp i 2011 med brystkreft (via I dag), avslørte TV-personligheten at et kreftdempende stoff hadde påvirket vekten hennes. « Jeg beklager at noen synes jeg er motbydelig tynn, som de sa det, men det er ingenting jeg kan gjøre, » sa hun Mennesker i 2015. Etter å ha avslørt at hun ønsket at hun kunne ta på seg noen kilo, sa Rancic: « Jeg ser i speilet og det er vanskelig for meg. Jeg er veldig tynn. Jeg vil se fit og vakker og sexy ut, og jeg kan ikke . « 

Her håper Ryan Seacrest og Giuliana Rancic kan glede seg over dramafri dekning av røde løper på Oscar-utdelingen i 2020.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her