En gang var Meg Ryan synonymt med perfekt dannede romantiske komedier som regelmessig var med i stjernespillet Tom Hanks. Statusen hennes som Amerikas dronning av romantikk falt imidlertid raskt da nyheten om hennes påståtte utenomekteskapelige forhold med Russell Crowe brøt sammen. De New York Post syntes å bekrefte parets nybegynnere forhold etter måneder med rykter i juli 2000, da de deltok på Tom Cruises Mission: Impossible 2 fest i London. Men siden Ryan nettopp hadde kunngjort sin separasjon fra Dennis Quaid på den tiden, spekulerte tabloidene om hvorvidt Søvnløs i Seattle stjerne hadde faktisk jukset mannen sin i ni år med den innfødte i New Zealand.

Ryan og Crowe møttes først like før filmen Bevis på liv tidligere det året, og ville splittes i begynnelsen av 2001 – men ikke før vi delte en veldig offentlig virvelvindromanse. I følge flere rapporter og intervjuer i årene siden, er det så mye mer i denne historien enn det som ser ut. La oss skinne et lys over sannheten bak den rapporterte affæren som stoppet Meg Ryans karriere.

Meg Ryan eksmann var ikke en uskyldig tilskuer

Mens det var Meg Ryans forholdsstatus med superstjernen Russell Crowe som traff overskriftene hardt, var skuespillernes faktiske ekteskap med Dennis Quaid tilsynelatende ikke så sterkt som publikum først hadde antatt. Ryan brøt stillheten sin om medias partiske rapportering mens han snakket med Med stil i 2008. Hun avslørte at hennes tidligere ektemann angivelig hadde begått ekteskapsbrudd, og sa: «Det var en flott historie, men det som ikke var i historien, var realiteten i ekteskapet mitt.» De Da Harry møtte Sally starlet la til: «Dennis var ikke trofast mot meg på lenge, og det var veldig vondt. Jeg fant ut mer om det når jeg først ble skilt.»

I skrivende stund er det fortsatt uklart om det var en klar overlapping mellom Quaid og Crowe, men det ser absolutt ut som om Ryan allerede slet med sitt gifte liv lenge før hun møtte Gladiator stjerne. «Jeg er ikke et offer,» fortsatte hun. «Jeg var der. Jeg var veldig gift i det ekteskapet.» I følge Australias The Daily Telegraph, Ryan dukket også opp i Oprah Winfrey’s talkshow rundt den tiden og sa: «Russell var ikke hjemmevenner … Jeg forlot ikke ekteskapet mitt for ham. Jeg dro fordi det ikke virket.»

Pressen fortalte ikke hele historien bak Ryans påståtte affære

Akkurat som viktige detaljer om Ryans ekteskap med Quaid ble oversett i årevis, Kate & Leopold skuespillerinnen følte seg urettferdig skildret av media da nyheten om hennes prøve med Crowe brøt ut. «Jeg hadde aldri følt at jeg var så opptatt av hva folk syntes om meg,» sa Ryan New York Times i februar 2019. Det vil si til pressen fikk vind på romantikken hennes med Crowe. Skilsmissen hennes «ble aldri fortalt riktig», hevdet Ryan, men la til: «Det er en skikkelig gave når du vet at du aldri kan klare et bilde eller en historie, og du slutter å bry deg.»

Til slutt ble denne misforståtte filmstjernen vant til å høre bare et skjevt og til slutt negativt perspektiv på hennes tidlige forhold på 2000-tallet, men foreslo at det var umulig å ikke føle seg som [she] var den dårlige fyren «på den tiden.» Skilsmisse er vanskelig. Kjærlighet er vanskelig, «fortsatte Ryan.» Alle disse tingene var så personlige. De var ikke for masseforbruk. Kompleksiteten i et liv eller et ekteskap kommer aldri til å eksistere i en overskrift eller en tabloid. Det var en frigjørende ting å vite. «

Var det bare litt forelskelse for Meg Ryan?

Meg Ryan og Russell Crowe møttes like før filmen Bevis på liv, og brukte deretter mye tid sammen under produksjonen. I følge en såkalt kamerat sitert av Mennesker i 2001 ble Du har fått post skuespillerinnen var tilsynelatende «ekstremt forelsket» i co-star da hun og Quaid offisielt kunngjorde deres separasjon. En av Ryans mest berømte venner, avdøde Carrie Fisher, snakket også med magasinet om skuespillernes daværende nye kjærlighetsinteresse. «Han er en tøff ting å motstå,» ertet hun av Crowes mannlige plagg på ekte Fisher-måte. Yup, vi forestiller oss at mange mennesker er enige i denne vurderingen.

Faktisk, den Stjerne krigen ikonet fortsatte med å tulle, «Jeg var bare glad for at jeg hadde en venn som fikk ham. Hvis jeg ikke kan ha ham, vil jeg høre hvordan han er – på et tidspunkt når hun er villig til å snakke.» For å være ærlig, gjelder det også resten av oss.

Flyttet Ryans påståtte affære med Crowe for fort?

Til tross for at Ryan angivelig var «ekstremt forelsket» i Crowe, siterte andre kilder av Mennesker på det tidspunktet antydet at forholdet deres kan ha beveget seg for raskt for den nylige skilsmissen. «Russell ønsket å gifte seg med Meg og få barn med seg,» fortalte en innsider bladet. Men bare etter å ha ringt tid på et niårig ekteskap med Quaid – som Ryan deler en sønn med som heter Jack – er Englenes by skuespillerinnen hadde forståelig nok ikke et rush for å slå seg ned igjen. Som Mennesker uttrykte det, «Ryan følte at Crowes oppmerksomhet og gaver – inkludert en valp og en Buick Riviera-årgang 1963 – var» for mye for tidlig. Det var overveldende. «

En annen teori som svever rundt på den tiden? EN Bevis på liv besetningsmedlem foreslo: «Jeg tror det var din typiske costar-slynge, som var bestemt til å gå sin gang og brenne ut.» Hm. Uansett høres det ut som om forbindelsen mellom disse to stjernene var ganske intens, men kanskje den økte medieundersøkelsen rundt deres romantiske prøve bare økte til presset de følte en gang kastet seg i rampelyset.

Fravær fikk ikke Meg Ryans hjerte til å bli tyngre

Russell Crowe ga en sjelden uttalelse om splittelsen fra Meg Ryan til Melbourne Herald Sun i februar 2001. «Meg er en vakker og modig dame,» Noah stjerne sa (via Mennesker). «Jeg sørger over tapet av hennes vennskap, men jeg har ikke mistet vennskapet hennes.» Mens Ryan befant seg i USA, følte Crowe imidlertid behovet for å bo på kvegbruket sitt i Australia, hvor han kunne «våkne opp i solen [and] gå rundt under trærne «(via Mennesker). Han bemerket at hans forhold til Ryan hadde gitt ham «mye lys, kompis,» la han til, «Jeg kan ikke opprettholde meg selv gjennom året uten å fylle opp hjemme, og Meg trenger det samme.»

I utgangspunktet kom Ryan og Crowe fra to veldig forskjellige verdener, noe som gjorde forholdet deres vanskelig å opprettholde på lang sikt. Men til tross for at han var på den andre siden av kloden, så skuespilleren ut til å bare ha kjærlighet og respekt for Ryan – og sammenlignet med normen for brutale celebsoppbrudd, er det mildt sagt ganske hjertevarmende.

Ikke all reklame var god omtale for Meg Ryans karriere

En person som ikke var så fornøyd med Meg Ryan og Russell Crowes romantikk utenfor skjermen Bevis på liv regissør Taylor Hackford. Tidlig i 2001 diskuterte filmskaperen den påståtte affæren med journalister på bakgrunn av den skjebnesvangre thrillerens lunkne forestilling. «Det hadde en uutslettelig og veldig destruktiv effekt på utgivelsen av filmen i USA,» sa han (via Vergen), «fordi den virkelige historien overveldet filmen.» Yikes.

Rundt samme tid som Hackfords intervju hadde Ryan og Crowe kalt det avsluttet i det virkelige liv … noe som betyr den prisvinnende stjernen til Et vakkert sinn star var ikke veldig fornøyd da han hørte om sin tidligere regissørs mening. «Han sa det?» spurte en angivelig «opprørt» Crowe i vantro, før han mente til journalister, «Han er en ** konge idiot. Nei seriøst – for en knott.» Det er sannsynligvis trygt å si at det ikke var noen kjærlighet tapt mellom skuespiller og regissør i dette spesielle tilfellet.

Var Meg Ryan dumperen eller dumpen?

Til tross for en mengde rykter om karakteren til Meg Ryan og Russell Crowes splittelse, var det tilsynelatende rom-com-standarden som brøt opp med Les Miserables stjerne. Ryan så ut til å innrømme like mye under 2008-intervjuet med Med stil. «Jeg var et rot,» forklarte hun (via Mennesker). «Jeg skadet ham også på slutten. Jeg kunne ikke være i et annet langt forhold. Det var ikke tiden for det. Så jeg kom meg ut.»

Som Mennesker tidligere rapportert i 2001, var Crowe kanskje blindsided av bruddet. «Fyren er sannsynligvis vant til å få alt han vil,» hevdet en kilde nær Ryan. «Jeg vet ikke at han kunne finne ut hva mer han kunne gjøre for å få det til å fungere.» Mens Ryan-dumping-Crowe-fortellingen kan virke legitim nå, var sladderkloder på det tidspunktet overbevist om at det var omvendt. Medieuttaket antydet at skuespillerens såkalte «unnlatelse» av å sette rekorden rett kunne ha vært spesielt opprørende for Ryan. «Han kom henne aldri til hjelp,» fortsatte innsideren. «Det fungerer fremdeles for å ydmyke henne.»

Å bryte opp (en påstått affære) er vanskelig å gjøre

Meg Ryan kan ha vært den som avsluttet romantikken med Crowe, men hun slet i utgangspunktet med sitt valg. «Jeg bemyndiget meg selv ved ikke å holde meg i saken med Russell,» fortalte stjernen Hallo! magasin i 2008 (via Marie Claire UK). «Jeg følte at det kom til å gjenta noen lignende mønstre som jeg nettopp hadde kommet meg ut av, og det var et drag fordi jeg var gal på ham.»

I utgangspunktet var Ryan like besatt av Crowe som tidligere rapporter utgav, men var rett og slett ikke på et sted i livet hennes hvor hun kunne forplikte seg til et annet langsiktig forhold. «Det er veldig vanskelig å være en karriere person og ha et forhold,» fortsatte hun. «Jeg lyktes ikke i det hele tatt. Det er utrolig vanskelig.» Med lyden av det kjempet skuespilleren lenge med denne avgjørelsen, men hadde senere ingenting annet enn fantastiske ting å si om sin tidligere beau og co-star: «Russell var utrolig nådig mot meg i en veldig vanskelig tid og i etterspill. «

Meg Ryan innså at den eneste utveien er gjennom

Mens Meg Ryan og hennes karriere dessverre følte pressens vrede gjennom hennes splittelse fra eksmannen Dennis Quaid og påfølgende påståtte affære med Russell Crowe, fikk filmstjernen til slutt mye innsikt fra opplevelsen. Mens du snakker med New York Times i februar 2019 kalte Ryan sin forakt i media «utrolig befriende.» Hun fortsatte: «Nå var jeg helt fri. Jeg slapp å bry meg om hva folk trodde. Jeg har fått til å gjøre det jeg antar at jeg i hemmelighet ønsket å gjøre. Vær helt under radaren og leve livet mitt.»

I august reflekterte rom-com-starlet saken videre med Med stil. «Jeg sa at jeg hadde manglende evne til å akseptere meg selv som elskelig. Det var tøft,» sa hun. «Jeg tror det stammer fra å begynne på nytt etter at ekteskapet mitt ble avsluttet.» Etter å ha gjort fred med den urolige tiden i livet hennes – og forholdet hun delte i løpet av den perioden – forklarte Ryan: «Jeg ble en bedre person etter alt dette. Og jeg vokste opp mye.»

Å, og hun er også forlovet med musikeren John Mellencamp. Det ser ut til at Meg Ryan har klart å virkelig og godt gå videre fra den påståtte saken som stoppet karrieren hennes.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her