Det er bare 13. oktober, men det er allerede den beste måneden noensinne takket være Adele. Sangeren tok til Instagram for å erte flere detaljer om albumet hennes « 30 », offisielt 19. november.

« Jeg var absolutt ikke i nærheten av der jeg håpet å være da jeg begynte med det for snart 3 år siden. Tvert imot, » skrev hun. « Jeg stoler på rutine og konsistens for å føle meg trygg, det har jeg alltid gjort. Og likevel var jeg bevisst – villig til og med, og kastet meg ut i en labyrint av absolutt rot og indre uro! Jeg har lært mye blærende hjemmesannheter om meg selv sammen Jeg har kastet mange lag, men også pakket meg inn i nye. Oppdaget virkelig nyttig og sunn mentalitet å lede med, og jeg føler at jeg endelig har funnet følelsen min igjen. Jeg vil gå så langt som å si at Jeg har aldri følt meg mer fredelig i mitt liv. Og så er jeg endelig klar til å legge ut dette albumet. « 

Som med alle nyheter som involverte Adele, gikk fansen i overdrive Twitter. En skrev, « RASK NÅGEN BRENKER HJERTE MITT, SÅ JEG KAN SKREKE DENNE SANGERNE OVER PÅ LUNGENE MINE OG FORHOLDE TIL DEM. » En annen la til, « VI ER KLARE ADELE. » En fan chimed inn med, « ÅRETS ALBUM. »

Adele hadde mye mer å si i notatet – fortsett å lese for flere detaljer.

Adeles kommende album er hennes ‘vise venn’

13. oktober satte Adele fyr på Internett da hun kunngjorde at hennes « 30 » album skulle falle 19. november. Hun beskrev prosessen med å gi ut albumet på Instagram, og det er åpenbart at det å lage albumet hjalp henne med å helbrede fra sin skilsmisse fra eks i 2019 -mannen Simon Konecki.

« Det var min tur eller dø gjennom den mest turbulente perioden i livet mitt, » sa hun om albumet. « Da jeg skrev det, var det min venn som kom bort med en flaske vin og en takeaway for å muntre meg opp. Min kloke venn som alltid gir det beste rådet. For ikke å glemme den som er vill og sier » Det er din Saturn return babes f ** k it, you live only once. ‘ Vennen som ville være våken hele natten og bare holde hånden min mens jeg hulket ubønnhørlig uten å vite hvorfor.  » Hun fortsatte med å si: « Jeg har omhyggelig gjenoppbygd huset mitt og hjertet mitt siden den gang, og dette albumet forteller det. Hjemmet er der hjertet er x. »

Det er ingen tvil om at Adele øste sitt hjerte i dette albumet. Innlegget hennes kommer dager etter at hun åpnet om prosjektet i et intervju med Vogue. Om Konecki sa hun: « Han er ikke en av mine ekser. Han er faren til barnet mitt. » Hun la til: « Dette er albumet mitt. Jeg vil dele meg selv med alle, men jeg tror ikke jeg kommer til å la dette gå. » Vi kan ikke vente med å høre det!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her