Tom Hanks og Rita Wilson er et av de mest ikoniske parene i Hollywood. De har vært gift siden 1988 – et legendarisk løp, gitt deres bransje. Paret møttes først på en episode av Bosom Buddies i 1984, ifølge God rengjøring. Hanks visste at hun var den med en gang og fortalte GQ (via Daglig post), «Rita og jeg bare så på hverandre og – kaboing – det var det. Jeg spurte Rita om det var den virkelige tingen for henne, og det kunne bare ikke nektes.»

Wilson var rett ved ektemannens side gjennom alle hans karriere milepæler, selv da han vant back-to-back Oscar i 1995. Hanks strømmet over hennes støtte i sin aksepttale for Forrest Gump, og sa senere til Oprah Winfrey, «Jeg ser på kona mi som kjæresten min, og vi har et bånd som går utover ord som kone eller kjæreste eller mor … Uten min forbindelse med Rita, vet jeg ikke hvordan jeg ville ha vært i stand til å få kontakt med det Forrest gikk gjennom. «

Hanks var også klar for å støtte sin kone da hun mottok en stjerne på Hollywood Walk of Fame i 2019, ifølge I DAG. «Hun har et høydepunktrulle som noen av oss vil misunne,» sa han.

Paret deler to barn (pluss to fra Hanks «tidligere ekteskap) inkludert sønnen Chester (Chet) Marlon Hanks, som ble født i 1990. Fortsett å lese for mer informasjon om hvordan livet med sønnen deres egentlig er.

Tom og Rita hjalp Chet med å overvinne avhengighet

Chet Hanks er den eldste sønnen til Tom Hanks og Rita Wilson, men han er kjent som «den svarte sauen» i familien, ifølge Solen. Som skuespiller fikk Chet gjentatte roller i Skamløs og Imperium fra 2016-2018. Han spilte også sammen med faren i filmen fra andre verdenskrig i 2020 Greyhound.

Selv om Chet fremsto fokusert på skuespillerkarrieren, slet han med rusmisbruk, pr Us Weekly. Han åpnet opp for reisen til nøkternhet i september 2015 og sa: «Hvis jeg kan endre meg, kan du endre. Det er en løsning … Det har vært en lang reise å oppdage hvem jeg er. Fordi [of] alt presset jeg har taklet i mitt liv – du vet, å være sønn av min far og alt. Bare prøver å finne hvor jeg passer inn. «

Tom var stolt av sønnen for å forbedre livet og forplikte seg til å gjøre endringer. «Som foreldre elsker du barna dine ubetinget,» sa han ET. «Du støtter dem hele veien. Du må applaudere mod og ærlighet når det faktisk kommer ut av ditt eget hus.»

Chet visste at han ikke ville være der han er i dag uten foreldrenes støtte. «De kunne ikke være mer støttende,» sa han (via ET). «Hvert trinn på veien … De har alltid vært der for meg, og jeg er veldig heldig.»

Hvis du eller noen du kjenner med rus og psykisk helse, kan du kontakte SAMHSAs 24-timers nasjonale hjelpelinje på 1-800-662-HELP (4357).

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her