Til tross for sine kontroversielle øyeblikk, er DaBaby bestemt på å bli en megastjerne i musikkbransjen. Rapperen leter etter noen av hip-hops største navn for å lære hvordan de gjorde nettopp det. DaBaby har tilbrakt tid med Diddy, og delte sin erfaring med å lære av Bad Boy-mogulen i en nå slettet Instagram-video (via Revolt).

«Han satte meg i et chokehold, som jeg sannsynligvis fortjente,» sa «Masterpiece» -rapperen i januar. «Vi går tilbake. Han setter meg ned og har en virkelig samtale med meg. Gjennom samtalen ble så mye kunnskap overlevert. Det var bare en ekte, ekte organisk samtale fra en person som har hatt organiske samtaler med meg før, så ingenting om det er fabrikkert. Ingenting om det er nytt i tillegg til at mange av hendelsene har funnet sted siden sist gang jeg og han har snakket. «

DaBabys nettverk fortsetter å vokse, ettersom rapperen nå blir veiledet av andre gründer 50 Cent. Rapperen delte et bilde ved siden av «Power» -utøvelsen, og hyllet sistnevnte for å gi ham råd. «Noen jeg studerte i MINUTT lånte meg ut noen timer av sin tid i dag,» skrev DaBaby bildeteksten av Instagram-innlegget 13. juli. «N *** er så redd for å la meg komme inn i rommet de *** rundt og la meg havne i rommet m / @ 50cent [face palm emoji] STOR TABBE! Utover takknemlig for spillet [stacked books emoji] Kunne ikke ha kommet fra en bedre kilde. [one hundred emoji] Se nå hvordan jeg bruker dette. ** Hvis du lurer på hvor nærme disse to er, kan du lese videre!

50 Cent er forpliktet til å veilede DaBaby av denne grunn

Når 50 Cent ikke troller sine rivaler på internett, bytter den rapper-vendte skuespilleren en rekke posisjoner – inkludert å være en mentor for artister som speiler visse aspekter av seg selv. Etter å ha fulgt opp DaBabys Instagram-innlegg, kommenterte rapmogulen bildet som delte grunnen til at han var dedikert til å være en del av utviklingen i North Carolina. «Jeg mistet Pop [Smoke] før han fikk tak i den, fikk den allerede den og han lyttet, «skrev 50 Cent.» Jeg lærte ham alle feilene jeg gjorde, så han kan bli bedre enn meg. DETTE ER HIPHOP! «

Etter å ha blitt enstemmig sammenlignet med 50 Cent, fikk Pop Smoke interessen til førstnevnte. Selv om de to newyorkere etter hvert bygde et tett mentorskap frem til Pops tragiske død, sier crooner «Part Of The Game» at møtet med 20-åringen ikke gikk greit. «Opplevelsen var litt rar. For da jeg først begynte å snakke med ham på kontoret, så jeg på og han ville se ned på telefonen sin,» sa 50 tidligere til New York Times. «Han skrev samtidig. Og det var et punkt der jeg var som:» Hører han? » Jeg reiste meg slik at jeg kunne se hva han gjorde, og da jeg kom til den andre siden av bordet, var han ikke oppmerksom på meg, han skrev bare det jeg sa. Døds alvor. «

I kjølvannet av Pops død bidro 50 Cent til Brooklyn-innfødtens rekordstore postume album. Det er fortsatt uklart om «Power» -stjernen vil være en del av Pops kommende prosjekt, «Faith», men det er klart at han ønsker å bidra til en annen kunstners arv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her