Det er vanskelig å ikke tenke på musikkikonet Dolly Parton som et faktisk medlem av sanger Billy Ray Cyrus ‘familie. De to countrymusikkstjernene har vokst så nært opp gjennom årene at mange fans mener de to er egentlige slektninger. Faktisk krediterer Cyrus til og med Parton for sin suksess. I 2016 fortalte han Nærmere ukentlig, « Jeg elsker Dolly. Jeg ville sannsynligvis ikke gjort det jeg gjør uten henne. »

Cyrus la vekt på at Parton har vært der for ham siden begynnelsen. « Husk at hun var der i 1992 da jeg gikk fra å bo i Chevy Beretta til å spille inn mitt første album. Ganske snart etterpå åpnet jeg showene hennes! Hun sendte et brev til omkledningsrommet mitt, og vi ble bare bundet av det natt på. « 

Parton, på sin side, elsker Cyrus akkurat det samme. Da Cyrus dukket opp I DAG i november 2020 spilte Parton inn en videomelding om støtte til sin gode venn. Hun sa: « Jeg skulle ønske jeg kunne vært der sammen med deg i dag, men jeg hadde sikkert en morsom tid med å synge en duett med deg på Holly Dolly Christmas-album og synge med Miley også. »

Parton refererer selvfølgelig til Miley Cyrus, Billy Rays datter. Og for de av dere som ikke så på Hannah Montana i oppveksten er Parton også Mileys gudmor. Dette kan være en annen grunn til at fans tror Parton og Billy Ray er i slekt. Likevel, ironisk nok, var det et romantikkrykt mellom Parton og « Achy Breaky Heart » -sangeren som brakte de to sammen.

Dolly Parton og Billy Ray Cyrus var en gang romantisk knyttet

Countrylegendene Dolly Parton og Billy Ray Cyrus kan være praktisk talt familie nå, men på et tidspunkt var det et romantikkrykt mellom de to. Cyrus sier ryktet begynte da han var åpningsakten til Parton etter suksessen med hit-sangen « Achy Breaky Heart. » Han husket det Nærmere ukentlig, « Da jeg var på turneen hennes, var det en overskrift om at hun og jeg var romantisk involvert. »

Selvfølgelig var « Jolene » -sangeren superkul med det hele. Cyrus forklarte: « Min leder tok meg for å møte henne for første gang, og jeg sa, » Jeg er så lei meg.  » Dolly så meg rett i øynene og sa: ‘Kjære, det selger ikke plater!’ « Han la til at de kloke ordene fra Parton viste seg å være sanne fordi Cyrus ‘første album Noen ga alt holdt seg som nr. 1 på hitlistene i flere uker.

Likevel har de to alltid bare vært venner. Cyrus har vært gift med Miley Cyrus ‘mor, Tish Cyrus i årevis, og Parton har vært sammen med mannen Carl Dean i mer enn 50 år! Parton ser ut til å fortsatt elske å få Cyrus til å rødme den dag i dag. Da Cyrus var på I DAG i november 2020 sendte Parton ham en videomelding som sa « Selvfølgelig, du vet at jeg fikk forelskelse i deg. »

La det være til Parton å stjele showet! Romantikk rykter til side, disse to har mye historie og et livslangt vennskap som virker sjelden for showbiz.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her