Drew Barrymore har markert seg i Hollywood siden hun var 6 år gammel. Hennes andre film noensinne var suksessen «ET the Extra-Terrestrial», der hun skildret Gertie, den yngre søsteren til Elliot, som blir venn med en romvesen. Filmen, som fremdeles er en av de mest elskede noensinne, lanserte karrieren og gjorde henne til en superstjerne som hjalp henne med å spille roller i andre hitblokkbuster, inkludert «Scream», «Never Been Kissed» og «Charlie’s Angels» per IMDb.

Men bortsett fra en vellykket filmkarriere, førte «ET» også til et vennskap med regissør Steven Spielberg, som Barrymore har omtalt som en farsfigur. «Han har vært en veldig viktig mentor. Han var den første stabile mannlige skikkelsen i mitt liv. Den beste egenskapen en forelder kan ha er konsistens,» sa hun til Daily Star i 2009. «Det hadde jeg ikke. Da sa han at han ville være der klokken tre, var han der. Det betydde mer for meg enn noe annet. «

Rull fremover for å lære mer om Barrymore og Spielbergs forhold, inkludert nøyaktig hvor de står i dag.

Drew Barrymore og Steven Spielberg startet med mange løgner

Drew Barrymore innrømmet at hennes og Steven Spielbergs forhold begynte med noen fibrer, da hun avslørte at hun løy for regissøren da de møttes på settet med «Poltergeist.» Hun husket opplevelsen under et intervju på «The Ellen DeGeneres Show» i 2015. «Jeg løy for ham. Jeg løy ansiktet mitt. Jeg fortalte ham at jeg var i et rock and roll band – at jeg var trommeslager, selvfølgelig. Fordi trommeslagere er de kuleste … Jeg følte at jeg hadde ham i sommerfuglnettet. Jeg var så spent. «

Skuespilleren fortsatte med å forklare at hun følte at jenter kunne alt, takket være forbildet hennes den gangen, Pippi Langstrømpe, så hun gjorde det hun følte at hun måtte gjøre. «Jeg solgte meg selv og fortalte de små historiene mine,» forklarte Barrymore. Selv om hun ikke fikk rollen, etterlot hun et varig inntrykk på Spielberg, som ba henne komme på audition for filmen som til slutt ville gjøre henne til et kjent navn: «ET the Extra Terrestrial.» Hun sa: «Jeg var som,» Å ja, ok, sikkert. Jeg er sikker på at han ikke vil ringe. » Og det gjorde han! » Resten, som de sier, er historie, og Spielberg ville bli en av de viktigste menneskene i Barrymore liv.

Drew Barrymore og Steven Spielberg er fortsatt i hverandres liv

Under et intervju på «Jimmy Kimmel Live!» september åpnet Drew Barrymore om hvor forholdet hennes til Steven Spielberg står i dag og øyeblikket «full sirkel» de delte nylig. «Vi spiste faktisk middag med Steven Spielberg her om kvelden, som har vært en du kjenner, virkelig den første farfiguren jeg noensinne har hatt, og forble i mitt liv som sådan,» sa hun.

Skuespilleren avslørte deretter at den berømte regissøren har vært der i store øyeblikk i livet hennes, inkludert fødselen til døtrene, Olive og Frankie, som hun deler med eksmannen Will Kopelman. Nå er Frankie nesten på samme alder som Barrymore da hun ble kastet i «ET the Extra Terrestrial», og under middagen deres hadde Spielberg en spesiell forespørsel om det lille barnet. «Han sa,» Frankie, jeg vil at du skal si denne linjen: Alligatorer i kloakkene, «forklarte Barrymore. «Og hun gjorde det. Og så så han på meg som:» Jepp, hun har det. » Og det var så surrealistisk for meg, å ha den livssirkeløyeblikket. Det var så trippy. «

Det er uklart om Frankie vil følge i sin mors fotspor, men hvis hun gjør det, har hun en vellykket filmskaper og en mor til å lære henne alt han vet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her