Vennskapet mellom popartisten Justin Bieber og Chicago-innfødte Chance the Rapper har blitt sterkere og sterkere med årene – du kan nesten si at det «føles så hellig.»

Artistene slo seg sammen i 2020 for singelen «Holy», som debuterte på Billboard Hot 100 på nr. 3, men den populære singelen var ikke første gang Bieber og Chance brakte talentene sine sammen. Per Billboard samarbeidet duoen først om «Confident» fra Biebers album «Journals» fra 2013.

«Chance er en av mine gode venner, jeg anser ham som en bror,» sa Bieber i en Billboard-video bak kulissene til duoen «Holy». «Jeg spurte ham om det var noe i hjertet han ønsket å dele på denne platen, og han var som:» Ja, det vil jeg gjerne. «» Men for Bieber og Chance går deres «brorskap» utover bare musikken. studio. De to har vært igjennom mange opp- og nedturer sammen, fra narkotikabruk til å finne sin tro på Gud og hver inngå ekteskap.

Chance the Rapper kalte Justin Bieber for sin «beste venn»

I et intervju med Ellen DeGeneres i desember 2020 avslørte Chance the Rapper sin side av historien om hvordan akkurat hans venn Justin Bieber fikk ham til å samarbeide om «Holy», og ga innsikt i hvordan deres ekteskap har spilt en rolle i vennskapet deres.

«Han ringte meg … du vet, jeg og Justin har en haug med sanger sammen, og han er en av mine beste venner,» sa artisten «Coloring Book» (via The Daily Mail). «Han slo meg opp … og var som,» Jo, jeg fikk denne splitter nye sangen. Jeg bryr meg ikke om de gamle platene, jeg vil lage en ny sang, «og jeg var som,» OK, jeg er ned for å lage så mange du vil. «»

Duoens singel «Holy» berører deres felles tro på Gud mens de feirer ekteskapet sitt, med tekster som «Runnin «to the alter as a track star / Can’t wait another second / On God.» Når vi snakket om «The Ellen DeGeneres Show», bekreftet Chance videre betydningen, og sa til DeGeneres: «Jeg og Justin er nærme. Vi har et års mellomrom, vi giftet oss i samme alder, som om vi har gått gjennom mange av de tingene sammen . » Chance delte også at «sangen handlet om forholdet til våre koner, forholdet til vår tro.» For både Bieber og Chance kom deres tro etter å ha rammet et lavpunkt da begge kunstnerne eksperimenterte med narkotika.

Justin Bieber og Chance the Rapper slet med narkotika

Justin Bieber husket en «trist» tid i livet da han «mistet kontrollen» over sin «visjon for [his] karriere «i et intervju med GQ i april 2021, og hans venn Chance the Rapper slo seg inn for å avsløre hvordan begge stjernene så ut til narkotika etter å ha fått berømmelse og formue.» Vi var begge unge med mye innflytelse og mye mer penger enn noen vår alder burde nok ha, «fortalte Chance utsalgsstedet.» Og vi bodde begge i LA og bare slags … Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal beskrive det uten å få det til å høres dårlig ut. «Bieber gikk videre og avslørte,» Det var som om jeg hadde all denne suksessen, og det var fortsatt slik: «Jeg er fortsatt lei meg, og jeg har fortsatt vondt. Og jeg har fortsatt disse uløste problemenestoffene var et bedøvende middel for å bare fortsette å komme igjennom. «

I august 2016 åpnet Chance the Rapper seg for GQ om sin egen kamp med narkotika etter utgivelsen av albumet hans, «Acid Rap.» Chicago-innfødte fortalte uttaket: «Jeg hadde bassenget. Jeg hadde kinoen. Jeg hadde basketballbanen. Jeg gjorde det veldig stort. Jeg ble tatt ut hver eneste dag.»

Chance har også snakket om hans kamp med narkotikabruk i musikken hans. I «Finish Line / Drown» fra 2016s «Coloring Book», sier han, «Fjor ble avhengig av Xans / Suffocated navnet mitt og begynte å savne sjansen min.» Det var ikke før «Blessings» -artisten flyttet tilbake til Chicago at han sparket avhengighet og ble en familiemann.

Hvis du eller noen du kjenner sliter med avhengighetsproblemer, er hjelp tilgjengelig. Besøk Substance Abuse and Mental Health Services Administration website eller kontakt SAMHSAs nasjonale hjelpelinje på 1-800-662-HELP (4357).

Justin Bieber kaller Chance rapperen for å «snakke om Jesus»

Både Chance the Rapper og Justin Bieber var i stand til å overvinne deres «uløste problemer» og finne tilflukt i deres tro, noe som har ført artistene nærmere hverandre. «Begge to, vår hemmelige saus er Jesus,» sa Chance om vennen i et intervju med GQ i april 2021. «Justin falsker ikke funken. Han går til Jesus med sine problemer, han går til Jesus med sine suksesser. Han ringer meg bare for å snakke om Jesus.»

«Jeg føler at jeg og Justin, det som tiltrukket mange mennesker til oss, er at vi har blitt velsignet,» sa Chance til GQ. Vi er blitt salvet. Men de fleste suksessene kommer vanligvis ut av deg når du bruker disse talentene for Gud. «

Bieber og Chance the Rapper blir med andre kjendiser som Chris Pratt og Kanye West, som har vært åpne om sin kristne tro. Å omfavne deres tro på Gud hjalp de to sangerne til å slå et nytt blad i deres personlige og profesjonelle liv, og det er knyttet dem til livet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her