TV-personlighet og medvert av Den ekte, Jeannie Mai, ble tvunget til å hoppe av Danser med stjernene på grunn av helseproblemer. Umiddelbart etter at hun dro fra showet, ble hun diagnostisert med en betennelsestilstand kalt epiglottis som krevde øyeblikkelig kirurgi. I følge Mayo Clinic er epiglottis en « potensielt livstruende tilstand som oppstår når epiglottis – et lite » brusk « lokk » som dekker luftrøret ditt – svulmer opp og blokkerer luftstrømmen inn i lungene. « 

Før Mai fikk diagnosen, opplevde hun et skremmende øyeblikk. Mais forlovede, fortalte rapperen Jeezy Side seks, « Hun våknet en morgen og reiste seg før meg, og jeg reiste meg og gikk bak henne, og jeg så henne, og hun kunne ikke puste. Jeg tok tak i henne med en gang, tok henne med til legevakten … de fant noe , men de visste ikke. « 

Etter operasjonen ga Mai en oppdatering om status for hvordan ting gikk. « Jeg kunne aldri forestille meg noen gang å måtte skrive dette, men jeg klarte det trygt ut av min akuttoperasjon, » skrev hun på Instagram. « Jeg vil være evig takknemlig mot Dr. Nasseri som identifiserte min potensielt livstruende tilstand. Det som rett og slett startet som ondt i halsen, hadde uten at jeg visste at det ble en farlig infeksjon som allerede lukket minst 60% av luftveien min og resulterte i en abscess i halsen som spredte seg i løpet av tre dager.  » Fortsett å rulle for å finne ut hva Jeannie Mais forlovede Jeezy hadde å si om gjenopprettingsprosessen.

Jeezy er i ærefrykt for Jeannie Mai etter operasjonen

Snakker til Mennesker, Fortalte Jeezy magasinet at det var « så vanskelig » for Jeannie Mai å slutte Danser med stjernene på grunn av den ekstreme jobben hun la ned. Paret hadde en samtale om situasjonen, og han uttalte: « Jeg måtte si til henne at livet ditt kommer først. » Hun er ikke quitter – hun er en vinner. Jeg er glad hun er på laget mitt fordi hun ikke slutter. Jeg er bare glad for at hun er tilbake i full styrke og klar til å ta verden igjen. « 

Når det gjelder hvordan hun kommer seg, skrøt Jeezy: « Hun er omtrent 180 prosent. Hun er veldig sterk. Hun er uredd. » Mens det forlovede paret ennå ikke har giftet seg, bemerket rapperen at « Jeg synes vi gjorde det bra! » med « i sykdom og helse » -delen av deres kommende løfter.

Jeannie Mai vil være med på sesong 29-finalen av Danser med stjernene, The Wrap rapporterte. Seerne må vente på å se om hun vil delta i dans. Mai gjorde også et overraskende inntrykk 19. november 2020, episode av Den ekte og ga fans noen gode nyheter. Fordi hun var i stemmestøtte, brukte hun signalkort for å kommunisere. Medvert Spurte Garcelle Beauvais Mai hvis hun visste når hun kunne komme tilbake til Den ekte. Jeannie Mai svarte: « Jeg har lov til å komme tilbake neste uke, og jeg kan ikke vente !! Har hvilt stemmen og kroppen min, så jeg er klar !! »

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her