Det er litt forvirring om når nøyaktig John Cena forlot WWE. Men sannheten i saken er at han egentlig aldri dro i det hele tatt.

Visst, han har hatt mye mer sporadiske opptredener i ringen siden 2019. Han har gjort mer enn litt av et navn for seg selv i filmer som «Bumblebee» og «The Marine.» Og i disse dager er det mer sannsynlig at han får overskrifter for sitt rotete privatliv (husker implosjonen av forholdet til bryter og «Total Bellas» -stjernen Nikki Bella?) Enn han er for sin bryting. Til tross for dette lite kjente faktum, har kayfabe-historiene i WWE sagt at Cena enten er en «fri agent» eller i halvpensjonering.

Men, som vi har lært av andre pensjonister, som Dwayne «The Rock» Johnson, er ting aldri det de ser ut på overflaten når det gjelder WWE. Hva er den virkelige sannheten bak John Cenas forhold til WWE? Vi bestemte oss for å ta en titt.

John Cena reiste aldri – men offisielt comeback

Ikke bare forlot John Cena aldri WWE, han kom offisielt på comeback på «Money in the Bank» -utstillingen 18. juli 2021. «Jeg ville absolutt komme ut hit for å fortelle dere alle at jeg er tilbake!» sa han til en begeistret mengde (via Twitter).

I løpet av det siste året hadde Cena antydet en potensiell offisiell tilbakevending til bryteorganisasjonen. Faktisk sa han like mye på «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» 23. juni. «Jeg kommer helt sikkert tilbake til WWE, jeg vet bare ikke når,» sa han. Med henvisning til et Instagram-innlegg han delte tilbake i mai, forklarte Cena: «Jeg følte meg ganske nostalgisk om WWE, og jeg ville bare legge ut logoen, og noen tok den mens jeg kom tilbake umiddelbart, noe som ikke er tilfelle. Men jeg har ikke Jeg hadde ikke min siste kamp, ​​og jeg gleder meg til å få min neste kamp. «

Selv om Cena opptrådte overraskende i «Money in the Bank», har han ikke offisielt kjempet i ringen ennå. Tiden vil imidlertid vise når det vil skje – og hvem han vil møte!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her