Collin Morikawa er på toppen av verden akkurat nå. Profesjonell golfspiller er regjerende PGA-mester. Etter sin store seier i 2020 spurte Golf Channel’s Todd Lewis ham om effekten kjæresten hans, Katherine Zhu, som spilte golf for Pepperdine, hadde på ham. Morikawa sa, til dels er jeg veldig heldig som har henne. Kat har vært ved min side gjennom det hele. Hun ville hate meg hvis jeg ikke sa dette, men jeg begynte ikke å vinne på college før hun dukket opp i livet mitt, så takk, Kat, «(via Golf Digest).

Morikawa og Zhu har vært sammen i fire år, per YourTango. De møttes på college gjennom golf til tross for at de ikke gikk på samme universitet. I 2020, i feiringen av deres tredje jubileum, la Morikawa ut en søt hyllest til Zhu på Instagram og bildetekket den: «Så forelsket i deg, du er alt for meg. Happy 3 years babe.» For jubileet deres i 2021 la han ut et skudd av Zhu foran en tallerken med mat på Instagram og bildeteksten «4 år med min elskede kjæreste, så heldig å utforske verden med deg.»

Morikawa og Zhu er søte sammen. Fortsett å lese for å lære mer om henne og deres forhold.

Katherine Zhu er også en golfspiller

Katherine Zhu ble født i Vancouver, British Columbia, Canada. Faren hennes, Mike Chu, var en profesjonell tennisspiller. Zhu spilte tennis og golf i oppveksten og utmerket seg ved begge, per Golf Monthly. Hun bestemte seg for å fokusere på golf og gikk på Zhuji Hailiang Private High School i Kina. Da det var på tide å velge høyskole, bestemte hun seg for Pepperdine i Malibu, California.

Zhu spilte på Pepperdine Women’s Golf Team i alle fire år på college, i henhold til hennes Pepperdine-bio. Hun var et førstelags All-WCC-valg og gjorde WCC All-Academic-førstelaget. Faglig studerte hun internasjonal ledelse.

Zhu er en hundelsker og fremmer dem også. Hun innrømmet i et Instagram-innlegg at hun synes det er «utrolig vanskelig» når hun må gi hundene til deres evige hjem. Hun skrev: «Vi bestemte oss for å fostre hunder rett og slett fordi vi ELSKER hunder … men for meg i det minste, hvis jeg kunne gi dem litt kjærlighet og hjelpe krisesentrene / redningene så mye jeg kunne i løpet av disse vanskelige tidene, var det veldig mye verdt det, «sa Zhu i Instagram-innlegget i august 2020. «… De har gjort meg så lykkelig de siste månedene. Jeg vet ikke hva jeg ville gjort uten dem. Ærlig talt, jeg er så takknemlig og takknemlig for å kunne fostre disse søtene. De vil alltid være min evig beste venner.

Og til slutt kan hennes favorittgolfspiller overraske deg. Det er ikke Morikawa, det er Tiger Woods, per Golf månedlig.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her