Musikkverdenen er i sorg etter døden til den legendariske sangeren Meat Loaf. Mest kjent for sanger som «Bat Out of Hell» og «I’d Do Anything for Love», kombinerte den Texas-fødte sangeren en ukonvensjonell blanding av hardrock, heavy metal og fortryllende teater med sine piper. Siden kunngjøringen om hans død har den avdøde sangeren mottatt en strøm av hyllester via sosiale medier.

?s=109370″>

Den britiske kommentatoren Piers Morgan kalte dødsfallet « trist nyhet » og skrev, « RIP Meat Loaf, 74. En av rockemusikkens helt store karakterer hvis banebrytende ikoniske album Bat Out Of Hell er en av de mest solgte platene i historien. En fantastisk talentfull, flamboyant, morsom, opprørende og opprørsk kameleon. » «Never Gonna Give You Up»-sanger Rick Astley delte et bilde av de to og twitret, « Meat Loaf. For en legende. Hvil i fred – Rick x. »

Kulturklubbens Boy George husket til og med en humoristisk anekdote til minne. « RIP Meat Loaf. Kjærlighet og bønner til hele familien og nære venner. Han snudde meg en gang opp ned på en kinesisk restaurant i St Johns Wood, » sa George. Men selv om Meat Loaf grov opp Boy George på en kinesisk restaurant, blekner det i forhold til hva den avdøde sangeren ønsket å gjøre med prins Andrew i 1987.

Meat Loaf ønsket å kaste prins Andrew ‘i vollgraven’

Spenningen kom til topps mellom Meat Loaf og prins Andrew tilbake i 1987. Hendelsen skjedde under innspillingen av TV-showet « It’s A Royal Knockout », etter at hertugen av Yorks daværende kone Sarah Ferguson « betalte oppmerksomhet » til Meat Loaf . I et intervju fra 2003 med The Guardian husket Meat Loaf hendelsen i levende detalj.

« Fergie flørtet ikke akkurat med meg, men hun tok hensyn til meg, og jeg tror Andrew fikk litt – jeg kan ta feil, jeg leser bare i dette – jeg tror han ble litt sjalu, » sangeren reflektert. Og la oss bare si at ting ble anspent etter det. « I alle fall, han prøvde å dytte meg i vannet. Han prøvde å dytte meg i vollgraven, » avslørte han videre. « Så jeg snudde meg og jeg tok tak i ham og han sier: « Du kan ikke røre meg. Jeg er kongelig. » Jeg sa, ‘vel, du prøver å dytte meg i vollgraven, Jack, jeg bryr meg ikke om hvem du er, du går i vollgraven’. »

Må ha vært skremmende gitt Meat Loafs imponerende struktur! Uansett, sa Meat Loaf: « Det var kjempegøy. Jeg hadde en flott tid, » selv om han hevdet at « dronningen hater meg. » Spol nesten 20 år fremover, og dronningen er sannsynligvis også lei av prins Andrew. Faktisk fratok dronning Elizabeth nylig Andrew for sine kongelige titler og krigsbetegnelser i forkant av hans kommende sivile sex-sak fra Virginia Giuffre – som anklaget hertugen av York for seksuelle overgrep da hun var mindreårig. Andrew har benektet Giuffres påstander.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her