Fra det vi har sett av Megan Thee Stallion den siste tiden, har hun hatt tunnelsyn på å sikre posen. I tillegg til å skrive en avtale med Revlon i august 2020, ble Megan den første globale ambassadøren for Mielle Organics i februar 2021, pr. Teen Vogue. Selv om det virker som om «Don’t Stop» -rapperen holder seg til det hun sier i sangene sine, tar tydeligvis «deg hot girl coach» benken. Etter hennes 26 års bursdagsfeiring i karantene, Megan twitret en ganske nysgjerrig melding: «Jeg er sunn, jeg kan ta vare på meg selv, mine venner og familie elsker meg, min boo elsker meg (han er sint på meg, men han elsker meg fortsatt) shiddd Beyoncé elsker meg, jeg er bare lykkelig og velsignet lol. «

Selvfølgelig kunne fans overalt ikke se ut til å nevne at Megan potensielt har kjæreste. Én bruker twitret, «BOO ????» En annen kommenterte, «Nei, jeg er ikke ok, hun må virkelig være mann nå.» Det er ikke første gang hun innrømmer å ha en mann siden hun splittet seg fra rapperen Moneybagg Yo. I juli 2020, Gode ​​nyheter crooner avslørte tilfeldig at hun har en kjæreste under en Instagram Live, som s The Shade Room lagt ut. «For alle n **** s, slutte å slå på telefonen min fordi jeg har en mann … Nah, men jeg har en **** som ikke liker den s ** t.»

Selv om Houston-rapperen ennå ikke har bekreftet hvem kjæresten hennes er ved navn, spekulerer noen fans i om mysteriemannen er rapper og låtskriver Pardison Fontaine. Vi bryter ned hvorfor ryktene kan holde litt vann.

Pardison Fontaines navn er inspirert av denne filmen

Megan Thee Stallions påståtte boo, Pardison Fontaine, er ikke bare en tilfeldig vanlig joe. Før han forgrenet seg til å bli kunstner, var Fontaine en ghostwriter for artister som Cardi B, Ed Sheeran og Kanye West. Du husker kanskje Fontaines breakout-samarbeid med Cardi B om «Backin «It Up» i 2018.

Fontaine, som egentlig heter Jordan Kyle Lanier Thorpe, sier at scenenavnet hans opprinnelig skulle være Pardi McFly – ja, det er inspirert av Marty McFly fra Tilbake til fremtiden. «Så tenkte jeg for meg selv,» JAY-Z kommer ikke til å lage en sang med noen som heter Pardi McFly, «, sa Pardi Mennesker i november 2019. «Så, jeg droppet bare McFly og jeg beholdt Pardi.»

Når det gjelder den siste halvdelen av scenenavnet hans, UNDER8ED rapper sier navnet kom fra en butikk han ville gå forbi. Etter å ha undersøkt innså han at Fontaine var etternavnet til den franske dikteren Jean de la Fontaine, noe som virket passende for ham da han kom på navnet hans. Det de facto sex-symbolet fortsatte: «Jeg pleide å gå forbi denne Anne Fontaine-butikken hele tiden, og jeg visste ikke nøyaktig hva det betydde eller hva den solgte, men jeg visste bare at Fontaine hørtes veldig viktig ut.» Kutt til slutten av 2000-tallet, og Pardison Fontaines scenenavn ble født.

Pardison Fontaine er ikke sjenert over å flørte med Megan Thee Stallion

Det er ikke klart når Pardison Fontaine og Megan Thee Stallion møttes første gang. Fans kan imidlertid ikke la være å påpeke den tilsynelatende flørtingen mellom dem. Fontaine er heller ikke redd for å skyte skuddet med en kjendis offentlig, med tanke på hans tidligere forhold til Detroit-rapperen Kash Doll. Tidligere la «Backin «It Up» -rapperen ut bilder av Megan på sin Instagram Story, akkompagnert av flørtende emojis. I januar 2021 ble rapperen oppdaget iført en maske fra Megans Fashion Nova-samarbeid, pr Hot 97. Pardi delte også et bilde av ham i New York med flere Chanel-poser. Ironisk nok la Megan ut et bilde av den nye Chanel-vesken sin på Instagram Story, og fikk fansen til å tro at Pardi ga henne vesken.

Flørtingen stoppet imidlertid ikke der. Etter at Fontaine la ut en skjorteløs video på Instagram i februar 2021, kommenterte Megan «Body ody.» Fontaine svarte med, «Du ser hvordan Lamborghinis kjører !!!,» sammen med bil- og øyeeple-emoji (hva det enn betyr). Fans var forvirret av hans corny pick-up line, men det stoppet ikke The Shade Room fra å legge ut deres korte interaksjon. Fontaine doblet ned på kommentaren som svar, og skrev under innlegget: «Sangtekster … men min kjører fantastisk .. hun ser fantastisk ut [heart eyes emoji]. «Nå det er det det vi kaller å bruke press.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her